Svenska
Gamereactor
nyheter
UFL

FIFA-konkurrenten UFL försenas till 2023

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns faktiskt en utvecklare som vill utmana EA när det gäller fotbollsspel. De heter Strikerz och arbetar för närvarande med UFL, ett realistiskt fotbollsspel med många officiella licenser och resurser i ryggen.

Tanken var att spelet skulle ha premiär till PC, Playstation och Xbox i slutet av året, men så kommer det tyvärr inte bli. I en video som du kan se nedan säger VD:n Eugene Nashilov att de har tvingats skjuta fram det till 2023:

"Today, we're announcing that the release date will be moved to 2023. Many of you have highlighted that this is likely... and you were right. The game is now approximately 80% ready, and we need more time to finish the development."

Nashilov säger även att vi kan förvänta oss ett lanseringsdatum i december.

HQ
UFL

Relaterade texter

0
FIFA-konkurrenten UFL försenas till 2023

FIFA-konkurrenten UFL försenas till 2023

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det finns faktiskt en utvecklare som vill utmana EA när det gäller fotbollsspel. De heter Strikerz och arbetar för närvarande med UFL, ett realistiskt fotbollsspel med...

1
Fotbollsspelet UFL utannonserat

Fotbollsspelet UFL utannonserat

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Efter sex (!) års utveckling har studion Strikerz Incorporated precis utannonserat det nya fotbollsspelet UFL som baseras på Unreal Engine 4.0 och kommer att släppas till...



Loading next content