Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

FaZe Clan har slutfört Intel Grand Slam

Lagets seger i ESL Pro League har cementerat sin historia i historien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mycket få lag i Counter-Strike: Global Offensive historien har lyckats med bedriften att kallas Intel Grand Slam mästare, en bedrift som kräver att man vinner fyra majors evenemang på ett år. Och med Counter-Strike 2 som kommer snart ser det ut som att det inte kommer att finnas många fler möjligheter för lag att gå med i denna exklusiva klubb.

Ändå är den senaste att stämpla sitt namn i historien FaZe Clan, som efter sin senaste seger på ESL Pro League Season 17, har slutfört Grand Slam, med sina andra segrar på IEM Katowice 2022, ESL Pro League Season 15 och IEM Köln 2022.

FaZe Clan har faktiskt uppnått en bedrift som inget annat lag någonsin har slutfört, eftersom de är den enda listan som någonsin vunnit både Katowice och Köln som en del av deras Grand Slam kampanj.

När det gäller vad som händer härnäst för FaZe Clan, med Paris Major precis runt hörnet, tittar laget sannolikt på ännu mer bestick för sitt troféskåp.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content