Svenska
Gamereactor
esports
Farming Simulator 22

Farming Simulator League säsong 4 tar slut i helgen

Vinnaren av turneringen kommer att avgöras på söndag, med en rejäl andel av prispotten på 100 000 Euro som landar i fickan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Giants Software har meddelat att den fjärde säsongen av Farming Simulator League kommer att avslutas i helgen, när topplagen från hela världen alla går till utvecklarens studio i Erlangen, Tyskland för att slåss om en del av prispotten på 100 000 euro.

Denna turnering äger rum under 19 och 20 november och börjar klockan 9:00 GMT / 10:00 CET varje dag, med de kvalificerade lagen New Holland, mYinsanity, DJK Ehenfeld, Lindner, Bednar, Valtra och Trelleborg, med den sista platsen i turneringen som går till vinnaren av Astragon vs. Corteva Agriscience, ett spel som kommer att spelas senare i kväll.

Det faktiska slutspelet i säsong 4 kommer att använda en dubbelelimineringsstil, där lag kan förlora sin första match och fortfarande vara ute efter ett skott genom att avancera genom den nedre konsolen.

När åtgärden startar kan du fånga allt här.

Farming Simulator 22

Relaterade texter

3
Farming Simulator 22 släpps i november

Farming Simulator 22 släpps i november

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Giants Software har släppt en filmisk trailer för nästkommande spel i den hyperpopulära Farming Simulator-serien, kort och gott kallad Farming Simulator 22. Den korta...



Loading next content