Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Far Cry 6-expansionen Lost Between World visas upp 29:e November

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har tidigare sagt att Far Cry kommer att få en ny expansion inom kort, men de har inte velat avslöja mycket mer än så. Nu blir det dock ändring på detta då Ubisoft via sin Twitter meddelat att man kommer köra en livestream den 29:e november där den nya expansionen Lost Between Worlds ska visas upp. Det vore inte helt orimligt att anta att ett släppdatum då kan komma att utannonseras också.

Exakt vad Lost Between Worlds kommer att handla om är inte helt klart, men det har rapporterats om att det kan komma att bli en hel del sci-fi inblandat och det pratas även om att det kommer involvera portaler och Multiverse. Huruvida detta stämmer får vi veta den 29:e november, men nog antyder titeln Lost Between Worlds att dessa rykten med stor sannolikhet stämmer.

Vad tror du om Lost Between World?

Far Cry 6
Den 29:e november kör Ubisoft en livestream på Twitch där Lost Between Worlds ska visas upp.

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content