Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Far Cry 6: Lost Between Worlds har fått ett släppdatum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Precis som utlovat så körde Ubisoft en stream via Twitch igår kväll där de visade upp den kommande Far Cry 6-expansionen Lost Between Worlds. Utöver en trailer med gameplay så fick vi även som förväntat ett släppdatum och redan den 6:e december kommer vi kunna sätta tänderna i expansionen.

Den kommer att handla om Dani Rojas som råkar på ett mystiskt väsen vid namn Fai som hon också naturligtvis skjuter och hamnar som en följd av detta i någon slags konstigt multiversum. Något som gör att hon nu måste resa genom dimensioner och hämta diverse grejer till Fai som dock verkar ha lite onda avsikter.

Far Cry 6: Lost Between Worlds släpps till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series S/X och PC Via Epic Games Store och Ubisoft Connect och kommer att kosta $19,99. Expansionen kommer även vara inkluderad i Game of the Year-versionen av Far Cry 6 som är ute redan nu.

HQ
Far Cry 6
Redan nästa vecka går Lost Between Worlds att spela.

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content