Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Dota 2

Evil Geniuses har släppt hela sin Dota 2 lista

Efter att ha misslyckats med att kvalificera sig för The International på ett par år påbörjar laget en ombyggnad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E-sportorganisationen Evil Geniuses har en mycket imponerande historia i Dota 2-scenen. Under en lång tid var laget ett säkert lås som ett topplag, om inte mästerskapsvinnande kaliberlag på The International varje år, men de senaste åren har inte varit så snälla.

Evil Geniuses har inte kvalificerat sig för The International sedan 2019, och med detta i åtanke startar laget en ombyggnad så att det kan komma tillbaka på rätt spår. För detta ändamål har laget meddelat att det skiljer sig från hela sin Dota 2-lista, vilket betyder att Artour "Arteezy" Babaev, Abed "Abed" Yusop, Egor "Nightfall" Grigorenko, Andreas "Cr1t-" Nielsen, Tal "Fly" Aizik och tränare Kanishka "Sam" "BuLba" Sosale alla är fria att hitta nya lag.

Det nämns inget om vem Evil Geniuses kommer att underteckna som en del av sitt ombyggda team, men utan tvekan kommer vi att höra mer om detta under de kommande veckorna och månaderna.

Dota 2

Relaterade texter

Dota 2Score

Dota 2

RECENSION. Skrivet av Fredrik Åslund

Valve bevisar att det aldrig varit så intressant att riva försvarstorn och köpa flygande åsnekurirer som nu. Fredrik riskerar livet i Steams populäraste strategispel...

0
OG har bänkat ATF

OG har bänkat ATF

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Ben Lyons

Dota 2-stjärnan kommer att få utforska andra alternativ framöver.Loading next content