Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Faceit presenteraer ECS Challenger Cup till Counter-Strike: Global Offensive

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du vet kör Faceit en Counter-Strike: Global Offensive-tävling kallad Esports Championship Series (ECS) som snart kör igång sin femte säsong. Nu låter de meddela att konceptet ska göras om lite och ECS Development League - en liga som tidigare lät lag kvalificera sig till ECS - skritas till förmån för ECS Challenger Cup.

Det blir ett mer hektiskt schema än tidigare, vilket betyder mindre tid att kvalificera sig till ECS på. Faceit menar att det möjliggör för fler lag att prova lyckan. Alla lag får vara med i Challenger Cup, förutsatt att de kvalificerar sig i ECS Open Qualifiers som startar den 27 januari.

Både Europa och Nordamerikan kommer ha egna uttagningar som sedan ska kokas ned till två från vardera region, varpå de sedan ska tävla i den femte ECS-säsongen. Enda skillnaden är att EU har regionala kvalificeringar såsom CIS/Russia, North EU och öppna.

För mer om Challenger Cup, kolla in officiella utannonseringen. Känns det som en bra ersättning till Development League?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Faceit

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content