Svenska
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Eunited har släppt hela sitt Halo-team

Alla kvarvarande spelare, tränaren och till och med lagets innehållsskapare har lämnat organisationen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var bara några dagar sedan som Eric "Snip3down" Wrona bestämde sig för att gå i pension från professionell Halo och återvända till Apex Legends-scenen och lämnade eUnited med en ofullständig Halo-lista. Nu idag kan vi tillägga att e-sportorganisationen skiljer sig från de återstående medlemmarna i sitt Halo-team.

Som meddelats på Twitter har eUnited tackat medlemmarna i laget för sin tid, och när det gäller exakt vem som lämnar organisationen är dessa individer den återstående spelarlistan; Timothy "Rayne" Tinkler, Ryan "RyaNoob" Geddes, Ayden "Suspector" Hill, tränaren Kyle "Chig" Lawson och slutligen innehållsskaparen Jennifer "Echidna" Hal.

Eftersom eUnited är ett partnerlag för Halo Championship Series kan vi förvänta oss att laget kommer att meddela vem det kommer att underteckna och ställa upp för säsongen 2023 inför att tävlingsscenen återvänder.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content