Svenska
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Snip3down har gått i pension från konkurrenskraftiga Halo

En långvarig veteran har hängt upp det efter avslutningen av HCS-säsongen 2022.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det retades och nämndes under de senaste dagarna att Eric "Snip3down" Wrona hade ett tillkännagivande att göra, och nu har just det tillkännagivandet ägt rum, eftersom Halo-proffset har beslutat att lägga på det och gå i pension från tävlingsscenen.

Som visas i en video som delas på YouTube ger Snip3down en retrospektiv av sin karriär och pratar om höjdpunkterna i den, samtidigt som den potentiellt hänvisar till vad som kommer att bli nästa för Halo-veteranen.

Eagle eyed fans kanske märker att Snip3down faktiskt inte hänvisar till Apex Legends en gång under retrospektivet, vilket är ovanligt eftersom han lämnade Apex-scenen för att återvända till Halo nyligen. Kanske betyder det att en återkomst är i horisonten, kanske till och med fortfarande med FaZe Clan.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content