Svenska
Gamereactor
esports
Dota 2

T1 har tappat sin Dota 2-huvudtränare

Efter att ha misslyckats med att kvalificera sig för The International 2022 har e-sportorganisationen gjort ändringar i sin Dota-tränarstab.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

International 2022 har redan varit en mycket överraskande händelse, eftersom flera topplag redan har eliminerats från turneringen, allt medan vissa lag som tog sig till kvartsfinal förra året misslyckades med att kvalificera sig för evenemanget helt och hållet. En av just dessa laguppställningar var T1, och med denna nedslående utveckling har e-sportorganisationen gjort förändringar i sin tränarstab när den förbereder sig för en bättre körning nästa år.

Som meddelats på Twitter har T1 släppt tränaren Park "March" Tae-won.

"Tack, mars

"Idag skiljer vi oss från DOTA2-lagets huvudtränare 'March'.

"Tack och vi önskar dig all lycka i framtiden."

Det nämns inget om vem som kommer att gå med i T1 i mars eller på samma sätt vad som är nästa för huvudtränaren, men när det gäller själva The International 2022 avslutas turneringen senare i veckan, och du hittar det avslutande matchschemat här.

Dota 2

Relaterade texter

Dota 2Score

Dota 2

RECENSION. Skrivet av Fredrik Åslund

Valve bevisar att det aldrig varit så intressant att riva försvarstorn och köpa flygande åsnekurirer som nu. Fredrik riskerar livet i Steams populäraste strategispel...



Loading next content