Svenska
Gamereactor
esports
F1 22

Thomas Ronhaar har vunnit den fjärde omgången av F1 Esports Series

En ny segrare har korats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den fjärde omgången av F1 Esports Series har avslutats, efter en actionfylld onsdagskväll som såg nätet på väg till Österrike. Loppet blev i blöta förhållanden och såg en ny segrare ta det översta steget på pallen, där just den individen var Haas Thomas Ronhaar.

Holländaren hamnade i slagsmål med Red Bulls Frede Rasmussen om segern, där paret bytte tätplatsen flera gånger under loppets gång, och trots att Rasmussen slutade kvala på pole med ett blixtrande varv.

Detta resultat har sett Ronhaar få sin första seger i F1 Esports Series, vilket är desto mer imponerande, eftersom det också bara är hans fjärde Grand Prix i tävlingsscenen. Vi får se om Ronhaar kan bära denna framgång till nästa omgång, som tar nätet till Spa-Francorchamps i kväll.

F1 22

Relaterade texter

F1 22Score

F1 22

RECENSION. Skrivet av Marcus Persson

Redaktionens F1-guru har satt sig ner med den senaste upplagan av Codemasters racingspel och är redo att dela ut betyg...

1
F1 22 skippar spelläget Braking Point

F1 22 skippar spelläget Braking Point

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi är många som ser lite extra mycket fram emot nya F1 22-spelet med de nya bilarna och banorna från årets säsong och döma av det vi fått prova på hittills har...



Loading next content