Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis har sagt upp sitt kontrakt k0nfig

CS: GO-proffset var nyligen inblandat i ett slagsmål som verkade vara orsaken till uppsägningen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den danska e-sportorganisationen Astralis har meddelat att man har sagt upp sitt kontrakt med Kristian "k0nfig" Wienecke. Som noterats i ett blogginlägg sägs det att k0nfig "går igenom en tuff tid med frågor han inte vill diskutera offentligt" och att detta "påverkar hans förmåga att bidra till laget", som Astralis sportchef Kasper Hvidt konstaterade.

K0nfig har sedan dess tagit till Twitter för att prata om vad som hade hänt och avslöjat att han var inblandad i ett slagsmål på Malta, där han bröt benet och skadade olika andra delar av kroppen.

I inlägget från k0nfig pratade Counter-Strike: Global Offensive-proffset om hur han sedan denna incident, som såg honom inlagd på sjukhus, har upplevt nattskräck och har haft olidlig smärta på grund av operationen som har ägt rum för att korrigera det brutna benet och den skadade foten.

När det gäller vad som är nästa för k0nfig nämnde han också att han träffar en psykolog för att förbättra sin mentala hälsa och kommer att "göra vad som behövs för att bli den gud-nivå motstrike-spelare som jag vet att jag kan vara."

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content