Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Rocket League

Endpoint har släppt Simas

E-sportorganisationen gör ändringar i sin Rocket League lista.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E-sportorganisationen Endpoint har meddelat att den har släppt en medlem av sin Rocket League-lista. Trots att Simas "simas" Gurskis anslöt sig till organisationen för bara några veckor sedan kommer han att gå vidare från laget och få utforska andra alternativ i tävlingssammanhanget.

"Trots en stark start på den senaste splittringen har vårt Rocket League-team kämpat för att utvecklas och förverkliga den fulla potentialen hos alla inblandade spelare. Vi tror att detta till stor del beror på en rollkrock och i slutändan har ett gemensamt beslut fattats för att låta Simas utforska andra alternativ för nästa splittring.

"Simas har varit en viktig del av laguppställningen, ett riktigt proffs och ett nöje att arbeta med. Vi önskar honom all lycka och kommer aktivt att hjälpa honom att hitta ett nytt hem."

När det gäller vad som är nästa för Endpoints Rocket League-lag kommer laget "att släpa ersättare under den närmaste månaden för att försöka se till att vi hittar rätt spelare att driva på i vinterdelningen."

Rocket League

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...Loading next content