Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring fyller ett år och firar med ett event

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju och det har nu snart gått ett helt år sedan From Software dundrade ut Elden Ring. Hyllningarna stod för det allra mesta som spön i backen och det lite mer förlåtande upplägget gjorde att det tilltalade fler än bara de gamla Dark Souls-rävarna. Succé var ordet och det måste givetvis firas, så därför har nu Bandai Namco utannonserat ett event till spelets ära.

Det var via sin Twitter som Bandai Namco Nordics lät meddela att Elden Rings ettårsdag ska firas den 25:e februari i Stockholm, det hela kommer även sändas live via Twitch ifall man vill kika. Det kommer bland annat bjudas på quiz, tävlingar med exklusiva priser, det kommer ges bort lite prylar och vill man komma utklädd så går det förstås också bra. Mer info om allt detta skall komma väldigt snart enligt Bandai Namco Nordics.

Hade du velat gå på Elden Rings ettårs-kalas?

Elden Ring
Det blir partaj i Stockholm för födelsedagsbarnet Elden Ring.

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content