Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
FIFA 23

EA har tillkännagivit ePremier League 2022/23

Anmälan till turneringen är nu öppen för invånare i Storbritannien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA Sports och Premier League har officiellt meddelat återkomsten av ePremier League, som kommer tillbaka för sin femte säsong för att matcha fotbollssäsongen 2022/23.

ePremier League kommer att återvända redan i november, när den första kvalomgången börjar. Det kommer att hållas tre kvalomgångar mellan 1-2, 5-6 och 8-9 november, alla innan ett kvalspel online mellan 15-16 november. Detta kommer sedan att leda in i klubbslutspelet under november och december, och efter detta kan vi se fram emot de stora finalerna den 25-26 mars 2023 på Londons Queen Elizabeth Olympic Park, där spelarna kommer att tävla om en del av en prispott på 100 000 pund och om några silver för respektive klubb de representerar. De fyra bästa spelarna från de två bästa klubbarna från den här turneringen kommer också att få en plats i FIFA 23 Global Series Playoffs and Play-Ins.

"Vi är glada över att kunna meddela att ePremier League återvänder för en femte säsong och att återigen erbjuda spelare baserade i Storbritannien chansen att representera sin favoritklubb i Premier League i seriös konkurrens", säger Will Brass, Premier Leagues kommersiella chef. "Under tidigare år har vi sett en blandning av nya och etablerade FIFA-spelare som tävlar om ePremier League-titeln, ger stor dramatik och spänning som har fängslat fans över hela världen."

Turneringen kommer endast att spelas med nuvarande generationens konsoler, och invånare över 16 år i Storbritannien kan nu registrera sig för att vara en del av kvalet.

FIFA 23

Relaterade texter

1
Cristiano Ronaldo försämras i FIFA 23

Cristiano Ronaldo försämras i FIFA 23

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Den 37 år gamla fotbollsspelaren har efter en lång karriär i Manchester United valt att lämna brittisk elitfotboll bakom sig och istället flytta till Saudiarabien för att...Loading next content