Svenska
Gamereactor
nyheter

The Rock beskylls för att Shazam: Fury of the Gods floppar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit en minst sagt tung start för Shazam-uppföljaren Fury of the Gods och i kölvattnet av rätt bitande kritik kring filmens tillkortakommanden så har även publiksiffrorna varit långt under förväntningarna. Till och med filmens regissör säger sig nu vara färdig med allt vad superhjältar heter och kommer fokusera på annat i framtiden, och nu försöker media likväl som DC se vart saker gick fel.

Ska vi tro The Wrap så kan många av problemen härledas till Dwayne Johnson och hans monumentala flopp Black Adam. Det påstås nämligen från relativt säkra källor att Johnson använde sin kändisstatus för att tvinga in idéer som passade och främjade hans karaktär. Både genom olika cameos men också post-credit scener. Men inte minst så ville Johnson att DCEU primärt skulle handla om han och Henry Cavills Stålmannen.

Shazam var helt enkelt inte någon del av Johnsons grandiosa plan och det ser ut som att han gjorde sitt yttersta för att fjärma och stänga ute filmen och dess karaktärer från att vara sammankopplade med resten av DCEU. Trist värre om det nu stämmer.

Vad tycker du om Johnson och hans enträgenhet att sätta sig själv i rampljuset framför alla andra?

The Rock beskylls för att Shazam: Fury of the Gods floppar
"Jag är störst, bäst och vackrast!"


Loading next content