Svenska
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 med flera ute nu till Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft satsar hårt på Gamescom i år och körde tidigare under kvällen ett avsnitt av Inside Xbox, där de hade flera utannonseringar. Ett av de mer intressanta inslagen på deras tillställningar nuförtiden är vilka spel de kommer lägga till i Xbox Game Pass, vilket ofta brukar inkludera någon riktig överraskning. Det gällde även i år och bland de bekräftade spelen hittar vi Age of Empires: Definitive Edition (PC), Devil May Cry 5 (konsol) och Stellaris (PC och konsol) - vilka alla kan laddas ner idag för de som har Xbox Game Pass.

Den 22 augusti kommer sedan Ape Out (PC) samt Kingdom Come: Deliverance (PC och konsol). Den 27 augusti är det dags för mer godsaker, då kommer nämligen Bard's Tale IV: Director's Cut (PC och konsol) och tre dagar senare släpps Blair Witch (PC och konsol). Till sist avslöjades att Dead Cells (PC och konsol) släpps den 5 september... så de med Xbox Game Pass bör omedelbums planera semestrar "oväntade" sjukskrivningar och på annat sätt frigöra tid för att hinna spela allt.

Har du Xbox Game Pass och anser du att du får valuta för pengarna?

HQ
HQ
Devil May Cry 5

Relaterade texter

Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Dante är tillsammans med Nero och V tillbaka för att sparka mer demonstjärt. Henric har slaktat sin väg fram och satt betyg...



Loading next content