Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Dev1ce har återvänt till Astralis

CS:GO-legendaren gör comeback i den danska e-sportorganisationen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den danska e-sportorganisationen Asralis har meddelat att man värvar en tidigare medlem, närmare bestämt Counter-Strike: Global Offensive-legenden Nicolai "dev1ce" Reedtz.

Som noterats i ett blogginlägg återvänder Dev1ce till Astralis med omedelbar verkan, som en del av ett flerårigt avtal som de exakta finansiella detaljerna för förblir okända.

" För första gången på flera år har vi inte en stor turnering precis runt hörnet och ingen omedelbar press, så vi tar oss tid att göra saker rätt på och runt laget - vid rätt tidpunkt", säger Astralis sportchef, Kasper Hvidt. – Det gäller även hans turneringscomeback. Nicolai kommer att kliva in i gruppen och jobba med tränaren och laget direkt, och jag är säker på att hans närvaro kommer att göra skillnad från dag ett."

Dev1ce kommer att ersätta Asger "farlig" Jensen på Astrais laguppställning framöver, och på tal om att återvända till det danska laget sa Dev1ce:

– Jag kan inte beskriva hur glad jag är över att vara hemma igen. Astralis ligger mig varmt om hjärtat och alla som varit här en period vet att det är en väldigt speciell organisation med stora värderingar, mycket internt stöd och jag är mer än redo att hjälpa till att bygga Astracis framtid!"

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content