Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Detaljer kring Zelda: Breath of the Wild 2 kan ha avslöjats av röstskådespelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har inte direkt haglat nyheter kring uppföljaren till Nintendos braksuccé Zelda: Breath of the Wild. Inte ens titeln har offentliggjorts men nu ser det ut som att locket har lyfts lite. Det är dock inte Nintendo själva som har gått ut med informationen som nu flödar på diverse plattformar. I stället är det Pietro Ubaldi, den italienska röstskådespelaren för Daruk som oturligt verkar ha råkat avslöja vissa detaljer i den kommande Zelda-titeln.

Observera att texten nedan kommer att innehålla spoilers, förutsatt att den påstått läckta informationen faktiskt stämmer och det är det förstås ingen utanför produktionen som vet i skrivande stund så läs på egen risk.

Det var i en intervju med fan-sidan Lega Hyrule (via Eurogamer) som Ubaldi avslöjade att han hade spelat in material för Breath of the Wild 2, där han inte bara återvänder som Daruk utan även en Goron-mästares förfader. Detta uttalande har lett till att fans nu spekulerar i att andra förfäder till andra betydelsefulla Hyrulians kan dyka upp i uppföljaren. Kanske i flashbacks, kanske i "nutid." Teorier som dryftas är att Breath of the Wild 2 kommer att utspelas långt före det första spelet, vilket skulle tillåta spelare att uppleva Ganondorfs uppgång och fall. Det finns till och med en diskussion som pekar på att spelet blir en lanseringstitel för den beryktade Nintendo Switch Pro. Allt detta är förstås ren spekulation och bottnar i Ubaldis yttrande i intervjun. Hur det blir i verkligheten får vi vänta på. Det enda Nintendo har bekräftat i detalj är att Breath of the Wild 2 kommer att utspelas både på land och uppe i skyn.

Något releasedatum finns inte ännu men den än så länge onamngivna uppföljaren till Zelda: Breath of the Wild planeras att släppas någon gång under 2023 till Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterade texterLoading next content