Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Space

Dead Space deluxeförpackas

Superlimiterad extrautgåva

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trött på mesiga och fåniga extrautgåvor av spel där man får något litet och meningslöst och tvingas ge upp både en arm och ett ben i processen? Det är vad EA trodde när de satte sig ner och komponerade den exklusiva specialutgåva av Dead Space som de kommer att sälja i USA via sin egna webbutik. Istället för ett tema, kanske en gamerbild och lite annat mesigt lull-lull satsar EA på stort.

I asken som kommer att kosta 150 dollar (1000:- i nuvarande växlingskurs) kommer man att kunna finna, förutom själva spelet, Dead Space Downfall som är en animerad film som berättar vad som hänt ombord på USG Ishimura innan händelserna i spelet, Dead Space-serietidningen som berättar om vad som hände på planeten som USG Ishimura befinner sig ovanför. Förutom detta kommer man även att få en konstbok och ett par litografier med motiv från spelet.

Dessutom finner man en USG Ishimura-tygmärke som man kan sy fast på sin favoritjacka och dessutom en DVD med lite schysst bakom-scenerna-material. Denna begränsade utgåva kommer för en gångs skull att vara begränsad och endast finnas i 1000 exemplar och i en väldigt speciell ask. Det är ännu ytterst oklart om detta kommer till europa, om inte annat vore det löjligt läckert. Ungefär som Dead Space.

HQ
Dead SpaceDead SpaceDead SpaceDead Space
Dead SpaceDead SpaceDead SpaceDead Space

Relaterade texter

Dead SpaceScore

Dead Space

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Ensam fixarfrasse fast i rymden. Enormt rymdskepp proppat med slemmiga rymdvarelser som älskar människohjärna. Jesper Karlsson med droppa i brallan. Ja, här är recensionen!



Loading next content