Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island 2 Showcase vankas den 6 december

Dambuster och THQ Nordic bjuder på en strem för att få upp humöret efter beskedet att spelet försenats till april 2023...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra veckan fick vi den tråkiga nyheten att Dead Island 2 ännu en gång försenats, denna gång till april 2023. "Bara 12 veckor", som det officiella meddelandet löd, men det väckte för många minnena av den plågsamma utvecklingen som dragit ut på tiden i över tio år. Men både Dambuster Studios och utgivaren THQ Nordic tror på spelet och är angelägna om att skingra alla kvarstående tvivel från fansen, därför meddelades också att det kommer hållas en dedikerad stream för titeln den 6 december, och nu vet vi när och hur du kan se den.

Streamen sparkar igång den 6 december klockan 21:00, och de lovar att det blir en kväll full av "action, gore and zombies". Du kan följa streamen live på Youtube. Vill du fräscha upp minnet lite kan du se den senaste trailern nedan.

Tror du Dead Island 2 kommer leverera som förväntat?

HQ
Dead Island 2

Relaterade texter

8
Dead Island 2Score

Dead Island 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter orimligt lång väntan och en definition av begreppet utvecklingshelvete är det nu äntligen dags att få spela Dead Island 2, har det varit väntan värt?



Loading next content