Svenska
Gamereactor
nyheter
Darksiders Genesis

Darksiders Genesis kostar mer till Stadia än på PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Google presenterade Stadia-tjänsten, utgick många från att det handlade om en Neflix-liknande lösning där en månadskostnad gav tillgång till ett stort urval av spel liknande xCloud och Game Pass. Men icke, man köper nämligen Stadia-spelen individuellt, och de streamade produkterna kostar som vanliga fullpristitlar Stadia. Och inte bara det, de verkar rent av vara dyrare än till andra tjänster och framför allt PC.

Nyligen släpptes som bekant Darksiders Genesis på Stadia, och som Polygon skriver så kostar spelet $29,99 till Steam (runt 300 kronor) medan det officiella Stadia-priset är $39,99 (runt 400 kronor). Polygon frågade utgivaren THQ Nordic om prisskillnaden och fick svaret:

"THQ doesn't comment on their price policy."

Google har heller inte kommenterat saken, så vi vet inte om detta är ett undantag eller om det kommer vara på det här viset även framledes. Är du beredd att betala mer för streamade spel?

Darksiders Genesis

Relaterade texter

Darksiders GenesisScore

Darksiders Genesis

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petter har suttit uppe hela natten för att kunna slutföra THQ Nordics senaste äventyr och nu är det alltså dags att dela ut en nuffra...



Loading next content