Svenska
Gamereactor
nyheter
CrossfireX

CrossFireX är nu snart redo att släppas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Häromdagen kunde vi berätta att finska giganten Remedy öppnar en ny filial i Sverige, och att de ska anställa folk under det kommande året. Det lär behövas eftersom den finska studion har många bollar i luften för tillfället. Bland annat arbetas det på en uppföljare till Control samt ett multiplayer-spel förlagt i samma universum, och de utvecklar även singleplayer-komponenten till actionfesten CrossfireX, som baseras på den sydkoreanska serien Crossfire.

Men nu är tydligen CrossfireX snart färdigt. I den senaste kvartalsrapporten framgår det att lanseringen av spelet inte längre beror på utvecklingen i sig, utan snarare på när utgivaren Xbox Game Studios och rättighetsinnehavarna Smilegate väljer att släppatiteln:

"Our dedicated team for Crossfire's HD Story Mode and CrossfireX is currently focused on finetuning and polishing the technical details of the story version of the game to provide the best quality and gaming experience. Crossfire's HD story mode and CrossfireX game launches are getting closer, and the exact timing of the launches is at the discretion of Smilegate and its publishing partners."

Multiplayer-delen av CrossfireX utvecklas av Smilegate Entertainment själva. Tanken var att det skulle komma i år, men vi gissar att Microsoft inte vill släppa det samtidigt som Halo Infinite, så vi förmodar att det dyker upp tidigt 2022 istället.

CrossfireX

Relaterade texter

CrossfireXScore

CrossfireX

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Actionkungarna Smilegate och finska kraftpaketet Remedy bjuder på militär action, vad skulle kunna gå fel? Det mesta, visar det sig...

0
Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

CrossfireX lanserades igår till PC och Xbox, ett militärt actionspel med en singleplayer-komponent utvecklat av de finska snillena hos Remedy. Men tyvärr fick vi ingen...



Loading next content