Svenska
Gamereactor
nyheter
Civilization V

Civilization V spelas och styrs av en konstitutionell demokrati på nätet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En grupp Civilization V lirare försöker just nu avnjuta strategispelet med hjälp av en nätbaserad "regering" som fått äran att bestämma kampanjen för dem. De är för nuvarande inne på respektabla spelrunda 120. Kampanjen styrs av en konstitutionell demokrati, liknande den amerikanska, och det finns till och med en konstitution med lagstiftande grenar som fungerar som lagar i spelet. Det är medlemmar av denna tråd som bestämmer hur kampanjen spelas och har makt inom allt från socialpolitik till teknik samt allt däremellan.

Du kan registrera dig som väljare på ovanstående tråd, som till och med har dedikerad press som rapporterar kring vad som händer i kampanjen. För nuvarande råder det krig med Siam, dock, så om du vill hålla dig utanför denna något tilltrasslade situation förstår vi såklart det.
Kommer du rösta?

Civilization V

Relaterade texter

8
Civilization V: Brave New WorldScore

Civilization V: Brave New World

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Brave New World är den sista expansionen till Civilization V och sista chansen för spelet att uppnå dess fulla potential. Har Firaxis äntligen överträffat sig själva?

Civilization VScore

Civilization V

RECENSION. Skrivet av Lasse Borg (Gamereactor DK)

Sid Meiers Civilization, serien för dig med drömmar om världsherravälde är tillbaka och vi har njutit av ett nygammalt koncept som får oss att bara vilja spela "en" omgång till...

4
Världskriget igång i Civilization V

Världskriget igång i Civilization V

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Några dedikerade strategispelsfans har just startat ett världskrig med fyrtiotvå civilisationer på en karta över den verkliga världen i Civilization V. De olika...



Loading next content