Svenska

Osynliga annonser, extremt störande

  • Insänt av: huni

Hej, Jag lyckas i princip varje gång jag är inne på er sida (vilket är många gånger per dag) ofrivilligt klicka på annonser. Exempelvis om jag ska öppna en blogg eller kommentarerna till en blogg så ligger annonsen som nyss täckte sidan kvar fast utan att synas.

Är det ett medvetet drag så att ni drar mer trafik till annonsörerna? Eller är det en bugg. Irriterande är det iallafall, och lär ju i långa loppet bara göra att fler använder adblock när de surfar GR.

Svar

Det låter inget vidare du, vi meddelar DK. Tack!

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev