Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising har en ny general manager

PRE har gått med i Overwatch League-laget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Boston -upproret fortsätter sina återuppbyggnadsinsatser under lågsäsongen mellan Overwatch League -säsongen 2022 och 2023. Det har tidigare handlat om att släppa olika tränare och managers, och nu idag kan vi faktiskt rapportera om ett tillägg.

Eftersom laget nu har en ny general manager, där den här personen är den tidigare Washington Justice general manager, Aaron "PRE" Heckman.

På tal om att gå med i Boston-laget har PRE sagt: "Jag är glad över att gå med i @BostonUprising. Deras fans, stad, historia och engagemang för ligan är verkligen speciella och jag är så glad över att vara en del av den.

Att gå med i en växande organisation som en del av @OXG_Esports familj var ett stort mål för mig, himlen är gränsen".

Eftersom upproret fortfarande behöver en skiffer av tränare, förvänta dig en massa extra rosternyheter under de kommande veckorna.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content