LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      filmrecensioner
      Transformers: The Last Knight

      Transformers: The Last Knight

      Michael Bay fortsätter att bevisa för en robottrött filmvärld att han är den allsmäktige kungen av skit...

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i

      Filmen:
      Det spelar faktiskt ingen roll längre att Michael Bay faktiskt gjorde The Rock, som jag älskar (innerligt). Det spelar heller ingen större roll att jag gillade Pain & Gain, som Bay också regisserade. För nu har gubben gjort fyra Transformers-filmer på rad som alla stinker fränt av lastgammal kalsipp. Vi pratar ultraskräp här. De senaste fyra omgångarna i denna vidriga filmföljetong är några av de sämsta storbudgetfilmerna jag sett, någonsin. Vilket såklart inkluderar The Last Knight som toppar Tom Cruise-fiaskot The Mummy på min personliga topplista över årets hittills sämsta.

      HQ

      Den här gången handlar det om enorma datarobotar som fortsätter att invadera Jorden och den här gången är det även en mycket mörk planet som hotar att svälja Tellus, vilket gör att Marky-Mark Wahlberg måste rycka ut, och rädda hela skiten. Allting sprängs, alla slåss, det krigas överallt och naturligtvis blandas det friskt här av usel komik, märklig produktplacering, urkorkade karaktärer och vansinnigt kass dialog. Bay kan verkligen inte berätta en vettig Transformers-historia om så hans liv stod på spel och The Last Knight är precis som den förra filmen en gegghög av snordyra datoreffekter.

      Hela grejen att kriget mellan Autobots och Decepticons har enligt The Last Night pågått sedan King Arthur/Merlins tid och med hjälp av paramounts abnorma plånbok har Bay i denna film fått med sig Sir Anthony Hopkins som inte är dålig (det är han ju aldrig) men skämmer ut sig när han hoppar på bedrövliga roller i bedrövliga filmer som denna. Allt handlar om att hitta King Arthurs magiska svärd, som från början delades ut till den gamla runda bords-riddaren av en 900 år gammal Autobot och vägen dit är två timmar och 22 minuter lång och fullständigt hopplös, på alla tänkbara sätt och vis. Det är högljutt och visuellt snordyrt, men precis lika fruktansvärt som en miljardfilm överhuvudtaget kan bli.

      Bilden:
      Jag hade hoppats på mer här, ärligt talat. Mycket mer. För även om effekterna är ursnygga, precis som vanligt, och explosionerna enorma - finns det en rad problem med bilden här, som flera av de tidigare filmerna aldrig drogs med. Det finns en hel del suddiga bilder där skärpan saknas, bilden känns ofta platt på ett sätt som jag inte hade förväntat mig och ärligt talat borde väl Michael Bay kanske låta sitt övermättade Bad Boys-bildfilter vila nu för en stund.

      Ljudet:
      Ljudet är desto bättre. Ljudet är i det närmaste perfekt, precis som i samtliga av de tidigare delarna. Atmos-spåret i denna film håller absolut referensklass och är därmed den enda anledningen till varför någon någonsin bör genomlida Transformers: The Last Knight.

      Detta är en annons:

      Extramaterialet:
      Kortfilmerna Merging Mythologies, Motors and Magic samt The Royal Treatment: Transformers in the UK gör ett skapligt arbete med att släppa in publiken i skapandet av denna fruktansvärda skräpfilm men det finns verkligen inga särskilt stora mängder högkvalitativt extramaterial här.

      02 Gamereactor Sverige
      2 / 10
      +
      Magiskt bra ljud. Det är allt...
      overall score
      Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

      Relaterade texter



      Loading next content