Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Bröllopslista

Go' vänner.

Som tidigare utgastat så skall bröllop ske nästa år. 4 mars. 

Trots vårt önskemål om att hålla det intimt och litet så finns en hel del att planera. Ett par idéer är tämligen konventionella. En är lite annorlunda. Tex kommer vi bla annat att ha en liten tatueringsstudio på plats där vi bjuder folk på tatueringar, men man får endast välja mellan 4 alternativ: hjärta, döskalle, diamant eller det specifika datumet. 😁. Jag kommer nog ta en av varje!

Iaf. Vi kommer även att ha en musiklista som spelas hela dagen och där tar vi emot alla bidrag som folk kan komma upp med. Och nu får även ni möjlighet att bidra, eftersom att många av er har bidragit otroligt mycket i mina musikrelaterade bloggar. Finns några få villkor:

1. Ingen "vit makt"-musik.

2. Inga förslag som en gammal musikervän skrev "allt av Yngwie". Du får allt välja specifika titlar. 

Jag kommer lägga upp denna blogg en gång i månaden tom februari. Bry dig inte om genre. Det blir 20 gäster, men en väldigt eklektisk samling av musiklyssnare.

Ha en fortsatt trevlig helg.

HQ