Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MAINE COON

MAINE COON

Vi fick ta bort vår gamle vän för två veckor sen. Han var 17 år och både dement och i princip blind. Jag blev ruskigt ledsen för detta och grät i två dagar för han var extremt speciell för mig.

När min son var dödssjuk och när frugan dog så var han där och la sin tass på mitt ben när jag satt och bölade i soffan. Han var väldigt speciell vår Ziggy.

Nu ska vi köpa en ny katt och jag har bestämt mig för en sort som jag har varit sugen på länge, Maine Coon.

Dom här jättarna är just det, jättestora. Men också jättesnälla, smarta och tycker om att leka och bada. Precis som jag! Sen är det ju nåt särskilt med den fullständigt MASSIVA storleken! Man häpnar liksom.

På tisdag ska vi åka och hälsa på den lille och han flyttar hem till oss i mitten på oktober. Det här ska bli riktigt häftigt!

HQ