Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Jag är ett äckligt svin

Jag är ett äckligt svin

Skrivet av Two-Spirit den 10 januari 2023 kl 01:50
This post is tagged as: me, inside, devil

Jag läste nyss Brandon Marianos blogg ''Sopdemonen'', och kunde inte låta bli att tänka på vilket svin jag är... ibland. Jag vet hur religiöst folk sopsorterar i detta land, och att de känner sig nöjda och duktiga genom att göra det. Men jag måste ha något fel i hjärnan här, för jag är precis tvärtom. Jag sopsorterar aldrig och slänger skräp på gatan när chansen ges..

Äter jag chokladboll, då hamnar förpackningen ner på marken, och den är plast. Och det är så det blir med det mesta som jag förtär när jag går runt i stan. Jag vet att den skadar miljön, men jag bryr mig inte särskilt mycket om det. Det är inte för att jag är psykopat eller liknande, utan har byggt en anti-miljömupp mentalitet som jag ej kan bli av med.. Jag tänker ''nu ska MP och miljövurmarna få smaka''; lite som att ge tillbaka för all propaganda man blir utsatt för av kommunistnästet SVT och andra tidningar (som för det mesta också är socialistiska/marxistiska i sin ideologi). 

Det värsta jag har gjort är väl när jag var med min polare sist (under sommarn), ute på en naturreservat, idyllisk sjö, vi åt våra korvar med bröd, sen när vi var färdiga, tog engångsgrillen och slängde de i vattnet. Skräpet slängdes runt också och vi skrattade åt det hela, och skojade om att vi borde ringa Gustav Fridolin att komma och rensa skogen lite.. 😂

Ja, jag vet, det är väldigt dumt, det är efterblivet, det är barnsligt, ect. Tyck vad ni vill, bara ventilera i kommentarsfältet. Jag förstår om ni tycker att jag är en dålig människa. Likaså min polare som tänker som jag. Ni har helt rätt att slänga elaka epitet och svordomar gentemot mig, mot oss, för det förtjänar vi, det förstår jag. 

Frågan är dock, kommer jag sluta med mitt beteende? Tveksamt. Det är alldeles för kul för tillfället, men en vacker dag kanske... Isf. får ni ge några tips på hur man kan bli av med den här mentaliteten som jag har. Den är farlig på riktigt, haha...

HQ
''The liver king'' tar anabola steroider, LOL!

''The liver king'' tar anabola steroider, LOL!

Skrivet av Two-Spirit den 1 december 2022 kl 17:02

För alla som varit det minsta intresserade eller involverade inom fitness-världen, har säkert hört om denna pajas och sönder-juicade clown, men för er andra som inte vet, ''Liver king'' är  en ''bodybuilder''/influencer som förespråkar primal-diet i form utav rå lever, kött, pungkulor ect. för att få en stabil 'maskulin' och så stor kroppshydda som möjligt.. 

Alla med ögon och en hjärna större än en ödla kunde misstänka sen innan att han var sönder-juicad, men hela framställningen, att man ens kan tycka att den här människan är någon man bör lyssna på är för mig absurt.. Varför har den här knarkaren en så stor digital svans? Det är helt sanslöst.

Ingen är egentligen förvånad över att det nu kommit bevis på att han defacto tar all möjlig juice. Listan på hans gear/juice var lång och tydligen ingen med vanlig plånbok hade haft råd då det kostade ~15.000 dollar/månaden att bruka de drogerna (LOL!). Det som förvånar mig mest av allt är själva förvåningen som folk låtsas uttrycka. Speciellt när det kommer från folk som själva är som 'Liver king', ett gäng sönder-drogade individer som ljuger för att upprätthålla en image, och kränga sina scammiga ''supplements'' för att tjäna pengar. 

Som vanligt, det handlar om pengar. 'Liver King' omsatte över 100 miljoner dollar årligen på sin scam genom att sälja ''organ supplements'', haha, och folk har alltså köpt detta i tron att det på något sätt skulle förbättra deras fysik och gains på gymmet. Helt bananas, men sån är hela fitness och bodybuilder scenen på youtube, extremt jävla scammig. 

De flesta bodybuilders där är sönder-juicade drogade miffon/narcissister som försöker sälja och kränga sitt scammiga ''supplement skit''.. eller något annat skit som du absolut inte behöver.. Det är allt det går ut på, du lär dig ingenting från dem, för det finns inget att lära sig från dessa trasiga knarkare... De är bara enkla säljare men en viss typ av image...

Om ni bryr er mer om 'Liver king' och vill se någon som går igenom grundligt, tycker jag ni kan titta på More plates more dates video om honom. Otroligt välgjord och bra sammanfattat. 

Ha en fin och trevlig kväll boys and girls :=)

Mark Zuckisberg kör META-verse mot avgr..nä, paradiset. :)

Mark Zuckisberg kör META-verse mot avgr..nä, paradiset. :)

Skrivet av Two-Spirit den 6 november 2022 kl 01:41
This post is tagged as: Mark, Zuckerberg, Zuckis

Alla vet vid detta laget hur uselt Mark Zuckerbergs ''metaverse'' är, men frågan är, finns det någon tillstymelse av chans att det här kommer lyckas? Har Zuckis, mannen med den fulaste av frisyrer, ett ess i rockärmen som ingen vet om? Är han den nya messias, Jesus återkomst på jorden för att frälsa oss med ett digitalt paradis som vi inte visste att vi ville ha?

Jag har slökollat idag på lite youtube-videos och alla verkar skeptiska och eniga att 'Metaverse' är inget annat än 'fad' och 'vaporware' av det större slaget. Meta (facebook) har tappat 2/3 av sitt värde och Zuckis verkar inte ge med sig.. Han går all in på ''virtual reality'', på sitt fantastiska ''metaverse''.. Har han tappat förståndet? Det låter ju som en man som först hugger av sitt lillfinger, sedan fortsätter han med hugga av hela sin arm, bara sådär... Eller befinner han sig, efter miljarders dollar av investering, i ett utsatt litet hörn som han inte kan backa ifrån? Som när en lastbil som ej kan bromsa och är tvungen att köra in i en väg... 

Det är ingen som vet vad som försigår i Zuckis huvud, som utomstående är det bara att titta och häpnas över galenskapen.. Facebook var värd nästan 1000 mljarder dollar på börsen (sic!), och efter 2/3 nu bortsprängda till tomma intet, är det på ett sätt lite roligt att beskåda spektaklet..

Sen är det ingen hemlighet att det är ingen som gillar Facebook, och ännu mindre Zuckis. Han är ful, och har den sämsta frisyren någonsin, som vi tidigare konstaterade. Det här är viktigt faktiskt, hans frisyr är fenomenalt ful, det fulaste jag har sett i hela mitt liv... och det säger en hel del med tanke på hur många människor jag har träffat. Till och med Nicolas Cage har bättre frisyr (och som ni alla vet, Nic har ingen bra frisyr). Kan han inte med alla sina pengar, anlita en ordentlig frisör och skaffa sig en ordentlig jävla frisyr? 

Han är såklart inte bara allmänt ful, utan stil, kall och själlös, han är extremt lam också och vibbarna man får är att han är machiavellisk och ond. Sådana är hans produkter, en spegelbild av honom självt, en girig profit-baserad social tjänst, som endast bryr sig om pengarna. Sen är jag såklart helt medveten om att de flesta sociala medier är ju såna, predatoriska och äckliga, byggda för att skapa ett beroende, för att maximera tiden du lägger på dem, och maximera profiten, men ändå. Nu är ju Facebook fortfarande en av de större aktörerna, och denna bloggen handlar om dem, så.. 

Jag hoppas att Meta fortsätter på detta spår, och hoppar ut från stupet ner mot avgrunden. När de väl har fallit, så blir till att fira med en pizza, eller något annat festligt. Och förresten, jag har inte ätit pizza, eller bröd, på ett bra tag. Det är konstigt, speciellt bröd som jag tycker det är så gott... Hmm, hur som, ha en trevlig kväll, eller dag, eller vad du vill ~~~

Här har du Elon Musks syn på Meta, och jag kan inte göra annat än hålla 100% med honom: GO!

Icas Chevre mjukost regerar ftw, TESTA!

Icas Chevre mjukost regerar ftw, TESTA!

Skrivet av Two-Spirit den 15 september 2022 kl 00:03

Har nu ätit denna underbara ost i strax 2 månader, och jag måste säga, jävlar i mig vilken fantastisk vara den är. Den är så otroligt god att man svimmar. Nyttig, god, mjuk, funkar som sås, på mackan, du kan blanda med andra såser, fantasin sätter gränsen för vad du kan göra med den.

Resultatet är alltid prima, konsistensen av osten är bland det bästa jag haft nöjet att få smaka bland mjukostar. Lita på mig, och köp en sån när du går förbi Icas butik. Men akta dig för de andra smakerna, har testat paprika och vitlök, de är bedrövliga, och totalt oätbara. Det är Chevre'n som är fantastisk. 

Och kostnad? Fullständigt överkomligt, 18 kr för 125g.

Maktens kebabrulle var precis vad jag förväntade mig

Maktens kebabrulle var precis vad jag förväntade mig

Skrivet av Two-Spirit den 3 september 2022 kl 10:05

Med mina extremt extremt låga förväntnigar igår såg jag första avsnittet av Maktens Ringar. Och ja, vad ska man säga mer än det som redan har sagts. GR:s betyg på 5/10 är väldigt högt ställd med tanke på hur usel den var, men jag förstår 'logiken' ändå, det är trots allt en del fina landskap plus lite annan vacker yta här och var som man kan se, så betyget kanske är befogad, om man nu ska vara väldigt öppensinnad, och aldrig sett Peter Jacksons trilogi innan.

Jag vill inte ens prata om woke här, för det har ingen relevans alls, för seriens struktur, skådespelare, känsla, atmosfär är så ULTRA-MEGA sämst att det är nästan direkt skrattretande. Som ett stort jävla skämt. 

Fansen förväntade sig en lyxig middag som heter duga, oxfile, med bearnesesås, lyxig sallad, hasselbackspotatis ect. men istället fick en påkostad slaskig kebabrulle, med rutten sallad och smaklöst kött. Horribelt inom alla plan. 2/10 får den av mig (och inte 1/10), tack vore de vackra landskapen.