Svenska
Blog
HQ
HQ
En vecka med Switch

En vecka med Switch

Och jag verkligen älskar konsolen. Detta är exakt vad Wii U borde varit från första början.

Ser gärna att det portar över fler spel från Wii U då jag vill kunna spela Mario 3D World, Bayonetta 2, Hyrule Warriors, DK Tropical Freeze samt Yoshi's Wooly World på Switchen.

Med det sagt så ser jag även fruktansvärt mycket fram emot nya spel såsom Mario Odessey, Splatoon 2 och Xenoblade Chronicles 2. Sen får en bara hoppas på att Nintendo ger oss ett nytt Metroid och F-Zero, det är fanimej dags nu.

Spelar för stunden enormt mycket Mario Kart 8 Deluxe så vill ni spela så är min Friend Code: SW-0587-2671-3508


MÅ VÄL!!

Halo 5 i min ägo

Halo 5 i min ägo

Skrivet av Spel_nörd den 20 oktober 2015 kl 11:59

20e oktober. En fantastisk dag i mitt tycke. Varför undrar kanske ni? Jo det ska jag lite kortfattat förklara för er här och nu tänkte jag.

Det är nämligen så att vi som bokat samlarutgåvan av Halo 5 Guardians får hämta ut vårat exemplar redan idag, en vecka innan den officiella releasen. Jag hade även bokat en extremt begränsad replika av den ökanda Needlern. Denna skulle egentligen släppas den 27e oktober men han i kassan måste sett fel i datorn och var vänlig nog att skicka med den idag också, en vecka innan release.

Nu har jag kommit hem och hunnit packa upp och kollat på alla härligheter och tänkte vara snäll och dela med mig av en bild på kalaset. Inväntar även den begränsade Xbox One-konsolen med Halo 5-tema men den har tyvärr inte dykt upp ännu. Med lite tur så får jag även den idag 😊

Lyssna på Master Chief

Skrivet av Spel_nörd den 19 oktober 2015 kl 20:48

Gillar du spelmusik? Bra. Gillar du Halo? Kanon!

Då tycker jag att du ska lyssna in Halo 5 Guardians soundtrack som släpptes idag. Jag har lyssnat igenom det två gånger och även om jag tycker att det är ett uppryck jämfört med Halo 4 så når det inte riktigt samma nivå som Marty O'donnells alster.
Har ni lyssnat igenom soundtracket och hur tycker ni det står sig jämfört med tidigare delar i serien?


https://soundcloud.com/343ndustries/sets/halo-5-guardians-origina
l-game-soundtrack