Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Saker jag trodde alldeles för länge.

Saker jag trodde alldeles för länge.

Skrivet av Siegfried den 23 september 2022 kl 16:48

Är det något du trott länge i ditt liv som sedan visade sig vara helt fel?

För bara några veckor sedan hade Morgonpasset i P3 ett inskick om det här, då var det en som skickade in att i 

Björnen sover så sjunger dom Varlig. Personen som skickade in hade alltid sjungit vanlig, det har även jag trott fram tills jag lyssnade på programet. Jag har inte ens hört ordet varlig förr.

En annan sak jag trodde alldeles för länge var att Genre uttalades Genre, och att "Shanger" var ett annat ord så jag tyckte det var väldigt konstigt att tidningar skrev genre i recensioner.

Och såklart trodde jag som alla andra verkade tro att det gick korta kjol istället för kort tight kjol i Markoolios låt; sommar och sol.

Sen när jag var barn, runt 4 så trodde jag väldigt konstiga saker, som att skatt man betalade hamnade i en skattkista i kommunhuset.

Att folk som satt i kassorna fick behålla alla pengar av de som handlade.

Att PS4 fanns i Kina när PS2 knappt hade lanserats.

 

Nu är det helg, det ska firas med en jävligt god bakelse.

HQ

Bra hörselkåpor till jobbet?

Skrivet av Siegfried den 22 september 2022 kl 16:19

Jag jobbar inom industri så det är konstant höga ljud, så hörselskydd är ett tvång.

 

Jag hade ett par som slutade ladda, sen köpte jag ett par för 200kr på Jem & fix, men de började såklart krångla efter en vecka. Så jag letar efter några bra. Ett kvar är att det finns radio, Bluetooth är en bonus då det inte är så lätt att ändra något på telefonen när jag jobbar.

Herr Talman på SVT Play är fantastiskt

Herr Talman på SVT Play är fantastiskt

Skrivet av Siegfried den 21 september 2022 kl 19:04

Det var i sommras jag upptäckte denna serie som består av politisk satir. Då såg jag bara några avsnitt, men sedan september har jag sett alla avsnitt utom de två senaste. Skrattar så jag får ont i magen.

 

Ulf sitter i Jimmies knä och ska förhandla. Magda förlorar och det blir en parodi på Der Untergang. Morgan har riktig grovful skånsk dialekt.  Det var längesedan jag skaffade såhär mycket.

 

Har någon annan tittat på denna serie? Det började lite sekt i första säsongen men sen tog det fart.

Gamla redaktionsmedlemmar på gamereactor

Skrivet av Siegfried den 17 september 2022 kl 23:50

Jag gillar att ibland surfa runt i väldigt gamla trådar i forumet, kolla gamla medlemmar, se när folk var senast inloggade.

Läsa gamla tidningar, och i gamla Gamereactor fanns det presentationer av skribenter och redaktörer, när man sitter och bläddrar så får jag tanken ibland, visst fan, den personen hade jag glömt bort, tittar man in på flera av de gamla redaktörsprofilerna så känns det lite läskigt att se att vissa inte varit inloggade på 10 år, det känns smått surrealistiskt. Och när man väl letar så har det varit väldigt många som har skrivit för sajten.

Gamereactor har ju varit en del av mitt liv sedan jag hittade Gamereactor numret med True Crime omslaget på min lokala Expert.

Det tog ett tag innan jag blev medlem för på den tiden trodde jag av någon anledning att det kostade pengar att vara medlem. Det känns som tiden bara susar förbi och att det inte alls var så längesedan Gamereactor 2.0 lanserades, men Scarface spelet hade nyss släppts.

Några  gamla Redaktörer/Skribenter

Bengt Lemne 

Petter Mårtensson

Jonas Elfving 

Jesper Karlsson 

Michael Sundberg 

Christoffer Olsson

Erik 

Conrad 

Love Bolin

0skar Nyström 

David Fukamachi Regnfors

Martin Forslund 

Sophie 

Anna Eklund 

Roger Rosenlund

Oliver Thulin 

Daniel Steinholtz 

Carl Brännström

Mathias Holmberg (Eqo/Reqo)

Lisa Dahlgren 

Peter Bernhardsson 

Emil Hall (IT)

Sitter ni själva och tänker på sånt här? Tillbaks på den gamla tiden när man knappt han svara någon på forumet för inläggen duggade tätt, och midnight club trådarna ersattes med nya titt som tätt?

Sen trodde jag en viss redaktionsmedlem hette Peter Engelin under flera år 🥸

Lägger du också pengar på onödigt mög?

Lägger du också pengar på onödigt mög?

Skrivet av Siegfried den 16 september 2022 kl 17:27

Jag spelar Valorant så fort Sambon och min dotter sover, varje natt när jag jobbar sena kvällar. Där har jag köpt massor med skins, kanske 8 battlepass, som kostar ca 100kr st. 1 skinnpaket som kostade närmare 1000kr och några enskilda skins som kostat ca 250kr st. Så jag har nog lagt runt 3000kr på skins sedan spelet släpptes, vilket egentligen är extremt dumt, även om det känns lite roligare att springa runt med något annat än bara ett grått vapen.

Men expansioner till spel köper jag dock aldrig.

Annars lägger jag mycket pengar på energidryck som också är väldigt onödigt egentligen, men det släcker iallafall törsten, och orimligt mycket pengar på glass, godis och chips.

 

Även pokemonkort som jag köper någon gång i månaden för att stötta den lokala tv-spelbutiken, men de förpackningarna lägger jag bara på hög utan att packa upp dom.