Svenska
Blog
Animal Crossing - Tjäna pengar (tips)

Animal Crossing - Tjäna pengar (tips)

Skrivet av Ridley den 10 april 2020 kl 14:58

Målet i Animal Crossing: New Horizons är enkelt. Den som har flest grejer när man dör vinner (typ). Men vill man ha grejer måste man ha pengar. Så hur får man pengar? Här kommer några tips på de bästa sätten jag hittat (utan fusk) och vad man ska tänka på. Vi börjar med de enkla sätten och avslutar med turnips som är riskabelt men kan ge mest vinst.


Sälj saker
Förstås. Fiska, jaga insekter och samla råvaror och föremål. Sälj de du kan vara utan, för att tjäna pengar på dem.

Samla:
Ett bra sätt att samla på sig saker att sälja är Nook Miles Tickets som låter dig åka till en ö och plundra. Har du tur hittar du en ö med värdefulla saker på. Det bästa är dyra fiskar och insekter. Vill du hitta dyrbara tarantulas eller scorpions (8000 bells per styck) på en ö så kan du (om du orkar) rensa bort alla blommor, stenar (krossa dem efter att ha ätit frukt) och träd (inklusive stubben) för att sannolikheten för att de dyker upp ska öka. Skräm bort alla andra insekter så kommer till slut de hemska men värdefulla små krypen fram. Tänk på att det måste vara rätt tid på dygnet (19:00 - 04:00), annars kommer de inte, och gör inte detta på din hem-ö för allt i världen.

Odla:
Plantera fruktträd och sälj frukten. Allra bäst är om du hittar frukter som inte växte på din ö från början och planterar dem. Varje frukt ger då 500 bells. Dina standardfrukter ger 100 bells och kokosnötter ger 250 bells.

Sälj:
Nook's Cranny tar emot dina grejer, och efter stängningsdags kan du sälja i deras låda med 20% förlust (vänta hellre tills de öppnar). Har du tur kommer bävern C.J. eller kameleonten Flick på besök till din ö. C.J. köper dina fiskar till 50% högre pris, och Flick köper dina insekter till 50% högre pris. Du kan spara dyra insekter och fiskar tills de dyker upp, om du har lust att vänta.

Crafta:
Har du råvaror över så kan du med fördel crafta saker av dem, så kan du sälja sakerna för mer pengar än vad råvarorna är värda. Detta gäller också ägg och andra säsongsråvaror. Crafta gärna dagens "hot item" så får du dubbla pengarna hos Nook's.


Pengasten
Varje dag innehåller en av stenarna på din ö pengar. För att få ut dem slår du stenen med spaden.

Strategi:
Gräv några hål bakom dig innan du slår stenen så glider du inte iväg och kan slå upp till åtta gånger i rad för totalt 16 100 bells. Tänk på att området runt stenen ska vara tomt innan du slår.


Ballonger
Om du skjuter ner ballonger kan du hitta en del trevligt. Bland annat pengar. Vanligtvis är det de gula ballongerna som ger dig pengar. Du kan få mellan 1000 och 30 000 bells per ballong.

Strategi:
Ballonger dyker upp var femte minut. De dyker alltid upp i samma ände (höger eller vänster) av din ö fram till klockan 19:00 då de byter sida. De åker i vindriktningen, så titta på vilket håll skorstensröken åker. Skjut ner dem med din slangbella och se upp så de inte trillar ner i vatten.


Pengaträd
Varje dag finns ett guldglimrande hål någonstans på din ö. Gräv upp hålet och hitta 1000 bells. Du har nu ett stort skinande hål i marken. Där kan du gräva ner en säck med pengar som efter några dagar blir ett pengaträd. Separera först ut de pengar du vill gräva ner, genom att ta ut dem ur din "plånbok" och ner i fickan i form av säckar. Du kan kombinera säckar till den summa du vill gräva ner.

Strategi:
Vanliga dagar så växer tre gånger så många bells från trädet du planterat, upp till totalt 30 000 bells. Då tjänar du mest om du planterat 10 000 bells. Men vissa dagar så finns ingen övre gräns, utan trädet kan ge upp till 297 000 bells, då ska du ha planterat 99 000 bells. Problemet är att detta är svårt att förutspå, om det ens går. Om du håller reda på dina träd så kanske du kan hitta ett mönster i vilka dagar som ger högre vinst för dig (plantera då minst 11 000 för att kunna se om vinsten går över 30 000). Om du inte vill chansa är det säkrast att plantera 10 000 bells varje dag, då tjänar du 140 000 i veckan på dina pengaträd. Pengaträden ger bara skörd en gång per träd, sen blir de helt vanliga träd.


Turnips
Turnips kan du köpa av den lilla grisen Daisy Mae mellan 05:00 och 12:00 på söndagar. Leta upp henne på din ö och köp hur många turnips du vill. Måndag till och med lördag kan du sedan sälja dina turnips till ett växlande pris i Nook's Cranny. Men du måste sälja innan Nook's Cranny stänger på lördag kväll, då blir de värdelösa. Fråga Timmy och Tommy om vilket pris som gäller för stunden, och sälj om priset känns rätt. Ju fler turnips du köpt desto större blir vinsten (eller förlusten).

Strategi:
Varje dag får du ett pris klockan 08:00 när butiken öppnar och ett nytt pris från 12:00 fram till stängningsdags. I bästa fall får du flera hundra per turnip och i värsta fall går du med förlust. Sälj till vinst om du kan, och sälj till förlust om du inte har något annat val (hellre det än ruttna turnips). Precis som med aktier är det svårt att veta när priset kommer att vara som högst under veckan men här är en hemsida som kan hjälpa dig att förutspå när du ska sälja för att tjäna mest. Kolla eventuellt med vänner och på internet (det finns de som skriver upp sina priser på forum och Discord) om du kan besöka någon spelare som har ett bättre pris än du och sälja där istället.

Lycka till!

HQ

Switch - en missuppfattad konsol

Skrivet av Ridley den 19 januari 2017 kl 12:52

Det är nu drygt 40 dagar kvar till releasen och vi får dagliga nyheter om konsolen och dess spel, men vad vet vi egentligen om den? Den bemöts med lika mycket hyllningar som klagomål, och jag känner att det är dags att ta reda på vilka påståenden som egentligen stämmer om Switch.

Switch - en missuppfattad konsol

"Det rekommenderade priset är 3595 kronor."

Nej. Bergsala, distributören för Nintendo i Sverige, säger själva att det inte finns något rekommenderat pris. Återförsäljarna har fått reda på inköpspriset, och är fria att själva sätta det pris de vill utifrån det. Just nu kostar den 3599 och uppåt (3490 på CDON, en kort period), men det kan förstås komma att ändras lite fram till release.


"Den är ju alldeles för dyr!"

Det kan man absolut tycka, jag tycker också att det känns som några hundra för mycket. Men är den orimligt dyr? Om vi jämför med dagens konsoler, och vad de kostade vid svensk release (omräknat till dagens pengavärde) ser vi följande:

Xbox One: 3900 kr
Wii U Premium: 3700 kr
Switch: 3600 kr
Wii U Basic: 3170
PS4: 3150 kr
3DS: 3050 kr

Den ligger alltså i mitten, rent prismässigt. Ingen av de andra konsolerna erbjuder dock lokal multiplayer direkt ur lådan, där måste du köpa till en (förvisso fullstor) extra handkontroll för 300-500 kr.

Nintendo säger att den säljs med vinstmarginal, så det finns nog utrymme för prissänkningar senare, för den som vill vänta på det (som jag, till exempel).


"Konsolskatten gör den ju dessutom 400 kronor dyrare!"

Snarare runt 120 kronor dyrare. Kemikalieskatten, som kommer i april, ligger på 120 kr per kilo för elektronik, upp till högst 320 kr, plus moms. En PS4 Slim på drygt 2 kg blir ca 310 kr dyrare, en PS4 Pro med sina dryga tre kilo blir 400 kr dyrare, medan den nätta och bärbara Switch troligen väger in på under ett kilo och alltså hamnar på kring 120 kr i kemikalieskatt.


"Batteritiden är usel!"

Den är ungefär lika bra/usel som hos mycket svagare bärbara konsoler.

New 3DS XL: 3.5-7 timmar
Switch: 2,5-6,5 timmar
3DS: 3-5 timmar
PSVita: 3-5 timmar

Den är också den enda av dessa konsoler som kan laddas med ett portabelt batteri för att få ännu längre speltid.


"Zelda i 900p istället för 720p, är det allt den klarar av?"

Nej. Breath of the Wild är ett spel som från grunden är anpassat för en helt annan hårdvara: Wii U. Beslutet att porta det till Switch togs inte förrän våren 2016. Därför kan det inte dra nytta av Switch på bästa sätt. Dessutom brukar utvecklare bli bättre på att utnyttja hårdvaran efter ett tag, och de första spelen ser ofta sämre ut än de senare.


"Kassetter är väl inte lika bra som skivor?!"

Tvärtom, kassetter är på de flesta sätt bättre, speciellt för spel.

• De är mindre. Du kan enkelt ta med dig 20-30 spel i en liten liten ask.
• De är tåligare. I princip ingen risk för repor eller sprickor.
• Spelet läses in fortare. Dagens konsoler med skivor tvingar dig ofta att installera spelet på hårddisken, för att spelet ska kunna laddas fortare. Detta behövs inte med kassetter.
• Läsaren är mindre, billigare och tystare. En skivläsare är dyr, stor och surrar när den används. En kortläsare är liten, simpel och ljudlös. Perfekt för en liten bärbar konsol.
• De kan lagra lika mycket som en Blu-ray, eller mer.

Nackdelen är att de är dyrare att producera, men inte så mycket att spelen blir dyrare än spel på skiva. Nya Switch-spel kostar lika mycket som nya spel till andra konsoler, och Zelda kostar samma till Switch som till Wii U. 3DS har alltid haft billigare spel än stationära konsoler, trots att den använder kassetter.


"Nintendo håller nere produktionen av Switch för att skapa artificiell efterfrågan! Precis som med NES Classic Mini!"

Sony sålde 2,1 miljoner PS4 under de första 16 dagarna. Microsoft sålde 2 miljoner Xbox One under de första 18 dagarna. Nintendo har lovat att leverera 2 miljoner Switch till premiären, och fler innan slutet av mars om efterfrågan är tillräckligt stor. En fullt rimlig siffra, alltså.

Nintendo hade hoppats på att leverera 3 miljoner konsoler till premiären, men hade problem med en underleverantör. De planerar att leverera drygt 10 miljoner Switch under 2017.


"32 GB är för lite lagring!"

Detta är förstås högst personligt, men jag håller med om att det är snålt. På 3DS har jag klarat mig med ett minneskort på 16 GB, men till Wii U var jag tvungen att utöka med en extern hårddisk (250 GB som jag dock inte är i närheten av att fylla).

Om du använder Switch framför allt till fysiska spel, lär 32 GB räcka ett tag, eftersom du inte behöver installera dem. Om du ska ladda ner stora spel får du räkna med att behöva köpa SD-kort. Switch stöder minneskort på upp till 2TB. Minneskort är dyrare per GB än en extern hårddisk, visst, men spelen lär i genomsnitt vara mindre än till PS4 och Xbox One, och du kan ju inte koppla en hårddisk till en bärbar konsol. För övrigt rasar minneskorten i pris. 128 GB MicroSDXC kostar idag 400 kr, men för ett år sedan mer än dubbelt så mycket. Korten blir bara större och billigare, så räkna med att detta problem svider mindre med tiden.


"Spelen man får genom onlinetjänsten försvinner efter en månad, vilket trams!"

Som bekant så kommer Nintendo att införa en ny onlinetjänst som kostar pengar, till skillnad från förut. En av fördelarna är att man varje månad får ladda ner ett NES- eller SNES-spel, men tyvärr verkar det som att spelet bara är till låns i en månad, sen försvinner det. Det många missat här är att "gratis"-spelet kommer att ha multiplayer online.

Subscribers will get to download and play a Nintendo Entertainment System™ (NES) or Super Nintendo Entertainment System™ (Super NES) game (with newly-added online play) for free for a month.

Tanken är väl att varje månad erbjuda en ny onlineupplevelse som alla spelare är aktiva inom samtidigt. Som ett onlineevent. Kanske "Den här månaden har vi turnering i Super Mario Kart", till exempel. Inte "Nu får ni spela Super Metroid, ni har en månad på er, good luck". Så fattar jag det.

Men visst hade det varit fint att få spel man behåller också. Förhoppningsvis är onlinetjänsten billig.


"Nintendo ligger efter i utvecklingen!!"

Det beror på vad man klassar som utveckling. Räknar man pixlar är Nintendo efter. Om allt man vill ha är 4K 60fps får man köpa en värstingdator eller någon kommande konsol från konkurrenterna. Men Nintendo är nu jämfört med Playstation och Xbox ledande på flera punkter:

Lagringsmedium - Switch har som bekant kassetter istället för skivor, läs ovanför varför det är bättre
Rörelsekontroll - Switch Joy-cons sägs vara ännu mer avancerade än Wii Motion Plus
Portabel grafik - Switch innehåller modern bärbar grafikteknologi från Nvidia, och är överlägsen för sin storlek
Konsolskärm - med 720p på 6,2 tum är skärmen på Switch större och skarpare än på PS Vita, och den produceras av Japan Display som också gör skärmar till iPhone
Länka konsoler - koppla trådlöst ihop upp till 8 Switch med varandra för lokal multiplayer
Touch-kontroll - Switch har multi-touch och haptisk feedback (i form av TouchSense® från marknadsledande Immersion), något som idag bland annat finns i iPhone 7 och exempelvis kan göra så att en tryckning på skärmen känns mer som att trycka på en riktig knapp
Rumble - Switch har så kallad HD Rumble som låter dig känna alla möjliga olika rörelser i kontrollen, inte bara vibration


Jag är glad att Nintendo vågar prova nya vägar för att utveckla spelandet, och ser fram emot att få prova på Switch så småningom. Vad tror ni om Switch?

HQ

Gamereactors okända hjältar

Skrivet av Ridley den 26 april 2016 kl 16:49

Surfade på Gamereactor som vanligt häromkvällen när jag uppmärksammades på att jag fått ett PM. Men inte som vanligt med den där lilla röda siffran vid bjällran, utan av den som skickat. "Varför läser du inte PM?", typ. Då klickade jag mig in i min PM-låda och mycket riktigt fanns där ett PM som legat där ett tag, men inte hade jag fått någon notis om det! Jag märkte av problemet med notiserna några dagar tidigare, men detta var droppen. Nu ska Danskarna™ få det hett om öronen. Danskarna, Gamereactors eviga hackkycklingar.

Det finns väl någon tråd där man säger till om sånt här, tänkte jag. Jag googlade efter "gamereactor buggar" för att komma på rätt spår. Då hittade jag en sida för buggrapportering. Fiffigt! Jag hade börjat formulera en kortfattad beskrivning av problemet när min blick drogs till texten nedanför formuläret.

"Din buggrapport kommer att skickas till [email protected], [email protected], [email protected]"

Detta låter inte som danskar! Av allt att döma är det spanjorer, så jag skrev om min rapport på engelska för säkerhets skull. Jag skrev dit min mailadress och skickade in rapporten en stund innan jag gick och lade mig för kvällen.

Redan nästa dag fick jag ett mail, på engelska, som tackade för tipset och meddelade att buggen nu bör vara borta. Mycket riktigt! Notiserna fungerade igen inom 12 timmar från att jag sade till. Ganska fantastiskt.

Vad jag vill ha sagt är att om ni stöter på någon bugg eller annat problem på sidan, så tveka inte att gå in på http://www.gamereactor.se/buggar/ och säga till. Det finns nämligen otroligt snabba och hjälpsamma människor bara ett klick bort. Tack till dem, och tack till alla andra som håller Gamereactor igång... Inklusive Danskarna™.

En intervju

Skrivet av Ridley den 31 mars 2016 kl 16:00

Vi avbryter Ridleys bloggtorka för ett extrainsatt intervjuprogram. Här är Sen Show med Ridlan!

[Vinjett med catchy signaturmelodi. Applåder.]

Godkväll! I kvällens program ska vi få bekanta oss med en riktig veteran på forumet! Medlem i mer än åtta år med över 40 000 kommentarer! Trefaldigt utnämnd till månadens bloggare, och kallad "Gamereactors mest episka läsarblogg". Tydligen. Jag säger välkommen till ... Clint!

[Mera applåder. Clint gör storstilad entré och kramar om Ridley.]

Varsågod och sitt!

Hej, och tackar!

En intervju

Kul att du kunde komma! Du är ju känd på Gamereactor som Mr Clint, eller kanske "den där med Eva Green-avataren". Vad har du för relation till sidan?

Jag har varit medlem sedan 2007! I början var jag en väldigt aktiv bloggare, nuförtiden kan man då och då skymta mig bland nyheter och bloggkommentarer. Men det är nog Midnight Club som fortfarande håller mig förankrad till sidan.

MNC ja, världens kanske bästa tråd, hehe. Jag skulle vilja fråga lite om personen bakom Clint: Kim! Berätta, vem är du?

Väldigt spel- och filmintresserad är jag såklart. Jag skulle säga att jag är väldigt mångsidig, det finns nästan inget jag inte kan prata om. Familj och vänner beskriver mig som väldigt lugn, snäll och positiv.

Mhm, mhm! Låter lite som jag det. Hur gammal är du?

Jag är en tjej på 24 år.

Tjej! Många i forumet har nog sett dig som kille, men du kommer alltså ut som transsexuell här. Kan jag ställa några frågor kring det?

Det går nog bra, även om det är lite läskigt.

Jag ska ta det försiktigt! Kan du berätta om när du kom fram till att du är en transperson?

Well, som de flesta av dessa historier brukar gå så har jag alltid känt att det var något annorlunda med mig. Ända sen jag var liten har jag umgåtts med killar, men jag har aldrig varit sådär typiskt grabbig. Jag har alltid känt mig som tjejen i killgänget, och många killar brukar inte... ja, ta tjejer på fullaste allvar. Därför har jag alltid varit lite deprimerad över att jag aldrig riktigt lyckas skaffa några kvinnliga vänner. Men det var när jag blev kär för första gången som jag fick en rejäl uppenbarelse. Detta hände när jag var runt 16 år. Jag träffade en kille som jag direkt hade väldigt bra kemi med. I två år var jag nästan som besatt av att få umgås med honom, innan jag insåg att denna besatthet egentligen var kärlek. Jag berättade för honom hur jag kände, men känslan var tyvärr inte gemensam. I flera månader var jag deprimerad över detta, och en tanke flöt runt i skallen på mig som en trasig LP-skiva. Att om jag bara hade fötts som kvinna så hade jag troligen varit en väldigt lycklig tjej vid det här laget. Men istället var jag olycklig, bodde fortfarande hemma, och var fortfarande arbetslös. Samtidigt skaffade den här killen nån instabil tjej som tvingade honom att bryta kontakten med mig, och de flyttade iväg för att plugga tillsammans.

Omkring den tiden blev du också medlem på Gamereactor, hur har det varit här för dig som transperson?

Det har gått bra. Jag har inte märkt av så många transfober, men det kan ju bero på att ämnet så gott som aldrig tas upp här.

Det är sant, det skulle säkert vara bra att diskutera ämnet mer.

Vid några tillfällen har det ju kommit nyheter där det nämnts att transpersoner kommer representeras i något spel, som Assassins Creed, Dragon Age eller Street Fighter. Det är bara då outbildade drägg vågar visa sina åsikter, men de blir oftast satta på plats av vettigare medlemmar. Veteranerna här verkar väldigt accepterande, och det är ju dom jag konverserar mest med.

Hur känner du kring hur transpersoner representeras i medier som spel och film?

De är rätt underrepresenterade. Särskilt inom film, och då talar jag inte om ifall karaktärerna är transpersoner eller ej, men i Hollywood får transsexuella skådespelare inget rampljus överhuvudtaget. I spel däremot kan man på sätt och vis säga att de ges mer utrymme än vad man tro. Så länge jag inte kan se under trosorna på min karaktär i Skyrim så finns det ju ingen som kan säga om min Dark Elf är en transperson eller ej.

Har du någon favoritfilm eller favoritspel som berättar om en transperson?

Jag gillar verkligen Breakfast On Pluto. En enkel berättelse om en transperson som verkligen inte "gives a fuck" över hur hennes omgivning kan reagera på hennes könsidentitet. Riktigt mysig är den, och jag tycker den demonstrerar bra att transsexualitet inte är någon slags mental sjukdom.

Aha! Som forumiten Damien Rice sa en gång: "Jag tror Clint kör Cillian Murphy á la Breakfast on Pluto-style. Det verkar vara det enda logiska." Hur kommer det sig att du nu vill komma ut här på Gamereactor?

Det är ett steg i rätt riktning! Jag börjar smått för att de större stegen senare ska kännas lättare. Jag har också kommit ut till flera internetvänner. Att David Bowie nyligen dog gav mig också en ordentlig knuff. Han är nog den enda artist som jag tycker har gjort fler än 10 riktigt bra låtar, så man kan säga att han är min absoluta favoritartist. Hans musik har alltid inspirerat mig då de handlar om att våga vara sig själv, och jag ångrar något enormt att jag aldrig vågade under hans livstid.

Om vi tittar utanför forumet, hur ser livet ut idag för dig som transperson?

Jag känner mig osynlig och synlig på samma gång. När jag går på stan med mitt långa hår och i mina androgyna kläder märker jag att många ögon riktas mot mig. Men jag tycker inte deras ögonkast säger varken "usch, missfoster!" eller "ååh, mumma!". De verkar snarare fundersamma, över om jag har någon stor hemlighet som jag är dålig på att gömma. Och så är det ju. Jag är livrädd att min hemlighet ska läcka ut, men ändå kan jag inte låta bli att visa mina feminina drag och hinta lite. Jag har extremt långt hår som jag tar väl hand om, ibland bär jag foundation och concealer, och den androgyna klädstilen kör jag alltid på. Eller som här på GR, där jag ofta använder gifs på någon kvinna för att uttrycka mig.

Du är alltså livrädd att sanningen ska komma fram, samtidigt som jag antar att ditt mål är att du ska kunna vara helt öppen med det tids nog. Hur tänker du kring det?

Det är tufft, det är riktigt tufft. Lockelsen finns ju alltid där att ge ett par ledtrådar till folk, men samtidigt känner jag ofta att "nu avslöjade jag verkligen för mycket!". Det är väldigt svårt och smärtsamt att dölja vem man verkligen är. Att komma ut som transsexuell är ett stort kliv, och då finns det ingen återvändo om jag skulle vilja fega ur igen, eller om min omgivning reagerar negativt. Lustigt nog har jag dock länge känt att min omgivning har bemött mig som en kvinna. Särskilt killarna har passat upp mig mer än vad killar brukar göra sinsemellan. Det finns många småsaker som kan irritera mig och de verkar ha koll på de flesta. Jag tål till exempel inte ungar på bio, så därför bokar mina vänner alltid sena föreställningar. De har också respekterat att jag har lite andra behov. Om vi ska dra någonstans så respekterar att jag ska fixa till mig. Raka mig, ha aloe vera i ansiktet och hårolja i håret. Dom har kort och gott bra koll på att jag är en gnutta fåfäng. Dock, precis som många män är de inte jätteduktiga på att lyssna på vad jag har att säga, och avbryter mi- Jag förstår precis. Har du några förebilder? Vad inspirerar dig att fortsätta kämpa?

Jag har ju nämnt David Bowie, till att börja med. Jag diggar även Andreja Pejic, bland annat eftersom hennes övergång verkade gå så smidigt. Jag måste erkänna att jag är en sucker för naturligt vackra människor, som förstås Eva Green och även Cara Delevingne. Inte nog med att de verkar vara riktigt coola personer, men när jag experimenterar med smink och kvinnliga kläder så försöker jag modellera mig själv efter dom.

Så under den här intervjun har du alltså kommit ut, för alla läsare här på GR. Det är förstås bara ett av många steg för att följa din dröm och förverkliga dig själv. Vad är nästa steg? Hur ska framtiden se ut?

Först och främst vill jag flytta hemifrån, här kan jag inte vara mig själv. Min familj har alltid gett mig för mycket uppmärksamhet, vilket jag är enormt trött på och det här lär ju definitivt bli årets samtalsämne bland dom. Transitionen från man till kvinna är en väldigt långsam procedur och jag vill hellre låta min familj en dag plötsligt inse att jag har genomgått en förändring än att jag faktiskt berättar hur jag identifierar mig.

Om något så skulle det definitivt bli mycket lättare för mig att komma ut om jag hade en pojkvän eller en flickvän. Att ha någon att luta sig på om hela komma ut-grejen inte går så bra. Att man har någon närstående som redan känner till sanningen innan man väljer att komma ut. Bara en så liten grej som att den här personen håller en i handen medans man ringer till psykologmottagningen skulle hjälpa väldigt mycket. Jag vill ju jättegärna boka ett möte med en psykolog. Vad jag vill få ut av ett möte med en psykolog är en utvärdering och möjligheten till hormonbehandling. Jag vill kunna se mig själv i spegeln och kunna känna att det där är jag.

Stort tack för att du ville komma hit och berätta om dig själv! Jag är mycket glad att du ville dela med dig av detta idag och hoppas att publiken känner likadant som jag. Jag önskar dig så väldigt mycket lycka till i fortsättningen.

Tack, tack för att jag fick komma!

Vi ses väl i Midnight Club sen va?

Såklart!