Svenska
Blog
Mina önskemål från Blizzard

Mina önskemål från Blizzard

Skrivet av Petter den 26 januari 2022 kl 13:04

Microsoft köper Activision... Det vet vi, även om dealen inte är helt klar ännu, men det kommer att ske. Och jag ser fram emot det. Jag tror att det kan bli utmärkt. Och jag hoppas att en del nödvändiga saker sker inom Activision. Kotick måste bort, företaget måste städas upp, Call of Duty måste renoveras och Guitar Hero återupplivas. Men sen så har jag ett antal väldigt detaljerade önskemål från Blizzard och deras närmaste framtid, och tänkte spalta upp dem här nedan.

• Warcraft IV, please

Skippa World of Warcraft 2, tack. Skippa Overwatch 2, tack. Gör ett nytt strategimästerverk med fokus på gammaldags spelbarhet a'la Warcraft II samt Starcraft (1), är ni goa. Jag vill bygga enorma orch-arméer, stora hyddor som producerar yxor och ringbrynjor samt hacka runt i prunkande polygonskogar med hastigt rappa musklick.

• Jag vill ha Starcraft III

Blizzard har glidit längre och längre från deras kärnvärden genom åren. Mycket mndre realtidsstrategi, mycket mer annat gorm - Och jag vill se dem återgå till genren som en gång definierade dem som utvecklare. Starcraft II var lysande men ändå inte lika briljant som Starcraft (1) och jag vill se ett Starcraft III som påminner mer om ettan, återigen. Back to basics, dränkt i variation, omfång och larvigt läcker grafik.

Starcraft Ghost

Jag är en av få personer utanför Blizzard som spelat Starcraft Ghost, och jag vet att jag tjatat om det förut och jag vet att jag är en mallig mallgroda. Men så är det. Spelet kändes strålande där 2003 och jag skulle verkligen vilja se (precis som Jonas skriver) att Blizzard tar nya tag här, börjar om från scratch och skapar det bästa stealth-action-titeln sedan Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

HQ