Svenska

Devil May Cry 4 till PS3 = ett skämt.

Skrivet av nap_exe den 7 februari 2008 kl 01:53

Edit: La till vissa förtydliganden så folk förstår att det är Capcom jag har nått emot, inte PS3.

Jag fick precis nys om att Devil May Cry 4 kommer ta uppåt 25-30 minuter att ladda första gången man skjuter in spelet i sin PS3:a. Härligt för er med en svart låda, tillåt mig att gapskratta (för att förtydliga för er som inte fattar det, garva åt Capcoms urdumma lösning, inte åt varken PS3-ägare eller konsolen i sig). Det skulle förvisso kunna betyda något positivt om man minskade laddningstiderna jämfört med konkurrenterna, men så är inte fallet, i alla fall inte nämnvärt. Xbox 360 versionen har laddningstider på ca 3 sek medans PS3 versionen ligger på runt 1-2 sek. Värt att vänta 20-30 för den skillnaden?
Så lider PS3 versionen av störningar i Bluetoothen vilket betyder att signalerna ibland kan misslyckas med att skickas mellan din dosa och PS3;an, låter sjukt najs att råka ut för i en svettig strid.

Vi med 360, eller de som spelar det på PC, kommer hursomhellts få spela spelet på momangen medans ni tar en fika eller lagar mat under tiden ni väntar på att få spela erat spel. 20-30 min, är det ens acceptabelt för att minska laddningstider så marginellt som det faktiskt rör sig om? Ska vi som spelare behöva lida för taskig programering på detta sätt? Så ni som köpt en PS3:a och tänker införskaffa Devil May Cry 4, känn er lurade (av Capcoms idiotlösning, såklart).

HQ