Svenska
Blog
Mitt första möte med Dolmen

Mitt första möte med Dolmen

Jag satt med öppen mun av förvåning när Jonas erbjöd mig att recensera Dolmen. Jag tackade först nej för jag har ett litet utrymme och jag visste ju trots allt inte hur stor Dolmen var, men tack och lov var den betydligt mindre än vad Jonas sa från början. Ibland är det ju så, man tror att något ska vara betydligt större än det är. Ni män har ju också en förmåga att överdriva ibland. Så när Dolmen fyllt upp utrymmet var det då dags att sätta igång. Som vanligt var mina händer lite lätt svettiga av förväntan när jag fattade tag i kontrollen och dök in med huvudet före så som jag alltid gör.

Tyvärr blev lyckan lite väl kortvarig som det då blir ibland. För jag hann bara spendera tid med Dolmen vid två tillfällen. Det var över innan det knappt ens började för min del. Det var dock inte Dolmens fel, den funkade precis som den skulle. Nej jag hade oturen att inte få något som helst gensvar när jag tryckte på startknappen. Det var som om den var död. Liten, vit och kall när jag petade på den. Jag vet inte vad som kan gått fel, men jag misstänker att det hade med för mycket laddad elektricitet att göra.

Antagligen blixten. Ja, på min Xbox alltså. När jag kom hem från jobbet igår hade alla proppar gått, något hade slagit ut dom men vad vet jag inte. Allt annat startade men min lilla vita Xbox Series S ville inte starta, så på måndag blir det att lämna in den där jag köpte den så de kan titta lite på min baby och se vad som hänt. Mest stressad är jag att mina spel skulle försvinna men mitt pojkband med underbara kollegor har lugnat mig att de kommer finnas kvar i molnet så jag har börjat lugna ner mig på den fronten. Så Dolmen får vara i fred från mig.

Dolmen får bara vara. Tills någon annan pillar på honom. Känns dock lite tråkigt att jag trots allt inte fick bekanta mig mer med Dolmen för jag har ju ett bra handlag med sådana. Spel alltså. Men den 20 Maj kan i alla fall du vara den som får hålla i din helt egna Dolmen. För den 20 Maj släpps nämligen Dolmen lös till oss alla. Så boka in det datumet i din kalender för då kommer det finnas en Dolmen i en butik nära dig. Stora som små. Butiker alltså.

Ser du fram emot att köpa Dolmen?

 

HQ