Svenska
Blog
Vad jag har konsumerat senaste dagarna

Vad jag har konsumerat senaste dagarna

Skrivet av Legacy den 10 maj 2022 kl 08:53

Blogg 100!

Sakta men säkert har jag gjort mig hemmastadd i nya huset och tillvaron börjar närma sig normaltillstånd - fast bättre än tidigare. Därav har jag också hunnit med att konsumera lite unterhaltung. Läs mina snabba intryck nedan.

The Pentaverate  Det var längesen Mike Myers var aktuell men här gör han comeback och det känns som om han aldrig försvann från rampljuset. Det luktar Austin Powers minus Herr Powers men är precis lika kul. Hoppas hoppas att det blir mer från denna kreativa tokmannen såhär på ålderns höst!

The Adam Project  Jag älskade den! Den behöver inte hävda sig! Den vet vad den är och gör det perfekt, precis i samma ven som Sonic-filmen är den riktigt bra utan att vara pretantiös men lyckas dessutom undvika att bli slaskigt dålig.

Finch  Jag har nog aldrig sett en dålig Tom Hanks-rulle. Visst, jag har inte sett alla, men denna var heller inte dålig, alls. Förutsägbar var den, ja. Men ändå en fin rörande berättelse som underhöll hela vägen och Tom bjöd på fantastiskt skådespel. Att Apple bjöd på tre månader Apple TV plus vid senaste telefonbytet känns skumt. Varför bjuda på så mycket när det finns ungefär exakt två filmer av intresse? (Båda är rullar som Tom Hanks spelar i dessutom)

Turning Red  Avslutningsvis får jag berätta om Pixars senaste besvikelse. Nja, jag blev inte så besviken egentligen då jag inte hade förväntat mig att den skulle vara bra. Pixar älskar numera att göra tråkiga, meningslösa filmer som inte passar mig alls. Soul, Luca och nu Turning Red. Gääääsp.

HQ