Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MAINE COON

MAINE COON

Vi fick ta bort vår gamle vän för två veckor sen. Han var 17 år och både dement och i princip blind. Jag blev ruskigt ledsen för detta och grät i två dagar för han var extremt speciell för mig.

När min son var dödssjuk och när frugan dog så var han där och la sin tass på mitt ben när jag satt och bölade i soffan. Han var väldigt speciell vår Ziggy.

Nu ska vi köpa en ny katt och jag har bestämt mig för en sort som jag har varit sugen på länge, Maine Coon.

Dom här jättarna är just det, jättestora. Men också jättesnälla, smarta och tycker om att leka och bada. Precis som jag! Sen är det ju nåt särskilt med den fullständigt MASSIVA storleken! Man häpnar liksom.

På tisdag ska vi åka och hälsa på den lille och han flyttar hem till oss i mitten på oktober. Det här ska bli riktigt häftigt!

HQ
FEAR THE WALKING DEAD

FEAR THE WALKING DEAD

SPOILERFRITT!

Jag är helt fascinerad av den här serien. Detta är det mest ojämna jag någonsin sett. Säga vad man vill om moderserien, The Walking Dead men den har ändå en ungefärligt stadig lägstanivå. Fear The Walking Dead är över hela stället. Nu har jag precis avslutat säsong 5 och den var så seg att ungefär halva spenderades med näsan i mobilen där jag bl.a. satt och läste på den här sidan.

Säsong 4 var bland det bästa jag sett och fullt i klass med dom bästa säsongerna hos moderserien. Säsong 2 var grym då det var en cool roadtrip till havs, boatrip? Seatrip? Det är som att manusförfattarna lider av nån bokstavskombo där det är omöjligt att vara någorlunda konsekventa.

Man vet aldrig vad man får när man drar igång en ny säsong av FTWD vilket väl ändå får anses vara ganska charmigt på ett spännande sätt. Samtidigt så är det frustrerande när det känns som "Nu gjorde vi förra säsongen så bra så nu skriver vi en riktig skitsäsong där allihop tar helt ologiska beslut och beter sig som om dom vore sinnesslöa. DET är radikalt och coolt!"

Vad tycker du om Fear The Walking Dead rent allmänt och vs The Walking Dead i synnerhet?

Remember...keep it spoilerfritt.

ÄCKLIGA SOCIALDEMOKRATER

Så. Jag tänkte jag hoppar på GR-trenden här och skriver om politik och valet så man får 178 kommentarer på 23 minuter. Det ser snyggt ut på CV:t. Som att man är en intressant skribent liksom. Äckliga socialdemokrater. Så. Nu över till det jag egentligen ville skriva. Och glöm inte kommentera!

Dead Island 2. I februari. Jag kan ärligt säga att ju mer jag läser och ser om det, desto mer blir jag övertygad om att det och Starfield lär bli GOTY 2023 för mig. Jag tillhör den lilla skaran rymdrebeller som tyckte att ettan var roligare än Dying Light. Man svettas som en hora i kyrkan när man skriver såna här galna grejer men så är det.

Det var nåt med enkelheten som tilltalade mig. Du var på marken i galet roliga miljöer och slog ihjäl zombies med enkla vapen på ett enkelt, rättframt sätt. Och tvåan verkar onekligen bli mer av samma, bara snyggare och större.

Vad tror du? Är du på min sida eller är jag helt ute och cyklar?

Det var nåt annat också...just det!

Äckliga socialdemokrater! Där fick vi till lite politik också. Glöm inte att starta en diskussion här nu på 300 kommentarer. Det ser proffsigt ut.

POESI I RÖRELSE

POESI I RÖRELSE

Jag förundras varje dag över hur långt vi faktiskt kommit när det gäller det grafiska. Helt otroligt. Det känns som igår när man satt med sitt Mega Drive med kompisarna i soffan och lirade Mickey Mouse Castle Of Illusion och vi bara "Nu kan det inte bli snyggare. Det GÅR inte!" Men det kunde det ju.

Bilden ovan är från Far Cry 6. Jag tog den igår. Stod på en strand och såg solen gå upp. Verkligheten är verkligheten och den som har stått på riktigt på en riktig strand och sett soluppgången vet att inget spel kan komma i närheten men detta är haktappande läckert. Vilken utveckling.

Har du några favoriter inom den urgamla genren Grafiska Ögonblick?

VÄLKOMMEN HEM

VÄLKOMMEN HEM

Det räcker med att jag ser baksidan på fodralet så är det kört. Jag börjar lipa inombords och mysfaktorn samt hemkänslan sköljer över mig som en tsunami. Welcome home. Det är allt.

Fallout 4. Jag vet inte hur många timmar jag har plöjt ner i det. Först till PS4 och sen till Xbox One. Sen GOTY till PS4 Pro och Xbox One X. Och nu GOTY till Xbox Series X. Ni fattar. Jag gillar't.

Det känns verkligen som att komma hem. Det låter löjligt men så är det. Fallout 3 och Fallout New Vegas var romantiska äventyr, Fallout 4 är äkta kärlek av den där djupa sorten som får en på knä.

Jag har slutat ta bort det från hårddiskarna när jag väl lagt in det. Ingen mening. Ständigt samma mönster. Jag klarar det och sen går det ett halvår. Då börjar nåt vakna inom mig. Jag börjar titta på videos på tuben och nån vecka senare är det färdigt igen.

Dogmeat, Strong, Nick Valentine, Nuka World, Far Harbor, Diamond City, Sanctuary.

Välkommen hem.