Svenska
Marvel's Avengers: War for Wakanda är som gjort för mig

Marvel's Avengers: War for Wakanda är som gjort för mig

Skrivet av Ano92 den 2 september 2021 kl 12:09

Jag föredrar generellt singleplayerspel och var därför inte överförtjust när det annonserades att Marvel's Avengers var ett live service-spel. Men det har visat sig att den modellen för just detta spelet passar mig utmärkt. När spelet väl släpptes så fick det med all rätt en hel del kritik. Jag införskaffade ett exemplar och var nöjd med kampanjen som gick toppenfint att spela ensam. Live service-delarna efter kampanjens slut har jag knappt ens provat. Däremot har jag uppskattat varje nytt tillägg sedan release. War for Wakanda är den tredje storyexpansion som släppts sedan release. Expansionerna har varit korta, men fria, uppdateringar så därför så har jag med glädje återvänt till spelet varje gång. Jag trivs med att spendera tid i Avengers-universumet och varje expansion har jag gett mig ett par roliga timmar. Framtiden lovar också gott med bland annat en expansion fokuserad på spindelmannen. 

Hade spelet varit ett vanligt singleplayerspel hade dessa uppdateringar aldrig kunnat vara gratis. Jag kan leva med att combat är lite extra clunky och att uppdragsstrukturer återanvänds lite för ofta när jag får gratis uppdateringar titt som tätt. För mig är det valuta för pengarna och ett perfekt upplägg.

Mer om War for Wakanda, Psychonauts 2, Twelve Minutes, Quake och mycket mer hittar ni i senaste avsnittet av GOTY. Finns där poddar finns! 

HQ