Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Saker jag trodde alldeles för länge.

Saker jag trodde alldeles för länge.

Skrivet av Siegfried den 23 september 2022 kl 16:48

Är det något du trott länge i ditt liv som sedan visade sig vara helt fel?

För bara några veckor sedan hade Morgonpasset i P3 ett inskick om det här, då var det en som skickade in att i 

Björnen sover så sjunger dom Varlig. Personen som skickade in hade alltid sjungit vanlig, det har även jag trott fram tills jag lyssnade på programet. Jag har inte ens hört ordet varlig förr.

En annan sak jag trodde alldeles för länge var att Genre uttalades Genre, och att "Shanger" var ett annat ord så jag tyckte det var väldigt konstigt att tidningar skrev genre i recensioner.

Och såklart trodde jag som alla andra verkade tro att det gick korta kjol istället för kort tight kjol i Markoolios låt; sommar och sol.

Sen när jag var barn, runt 4 så trodde jag väldigt konstiga saker, som att skatt man betalade hamnade i en skattkista i kommunhuset.

Att folk som satt i kassorna fick behålla alla pengar av de som handlade.

Att PS4 fanns i Kina när PS2 knappt hade lanserats.

 

Nu är det helg, det ska firas med en jävligt god bakelse.

HQ