LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Väldigt nyfiken på Gaga som Harley Quinn

      Skrivet av Jonas den 8 augusti 2022 kl 03:25

      Joker är en av de bästa filmer jag sett senaste åren. Träffade i solar plexus och det kändes ungefär som att ha åkt mental torktumlare som har sett den. Så deprimerande, men ändå ikonisk att jag faktiskt bara tagit mig igenom den två gånger (mina favoritfilmer ser jag normalt betydligt oftare).

      Den behöver givetvis ingen uppföljare, det är ett mästerverk i sig självt, och hur jag än fantiserar ihop tänkbara scenarion för framtiden, så blir det bara något jag inte tror på själv för fem öre. Men... en uppföljare blir det som bekant. Titeln är spikad liksom premiärdatum... och att Lady Gaga ska spela Harley Quinn i vad som blir en musikal.

      Och med ens är jag officiellt intresserad. Inte för att något av detta egentligen är vad jag hade förutspått (utom möjligen premiäråret), utan just för att jag inte såg det komma. Att ha de båda bindgalna karaktärerna på ett dårhus i en sylvass musikal som säkerligen kommer överraska - låter faktiskt helt genialiskt.

      Även om Margot Robbie är fullständigt briljant som Harley Quinn och har omformat karaktären för all framtid, så har jag svårt att se hennes version funka jämte Joaquin Phoenix med jordnära och trovärdiga tolkning, och deras universum bör heller inte korsas. Därmed är det såklart helt rätt att ta in en annan person, och jag har ärligt talat svårt att sänka mig någon bättre för rollen som dessutom sjunger bra.

      Kort sagt är Joker: Folie à Deux en av de filmer jag ser absolut mest fram emot för tillfället. 

      Bild från Artstation-designern Rahal Nejraoui.

      Väldigt nyfiken på Gaga som Harley Quinn

      Hur ser dina egna förväntningar på Joker: Folie à Deux ut?

      HQ