Svenska

HUR GYMMAR NI?

Jag är extremt bortskämd genetiskt. Vi snackar löjligt här. Tittar jag på en hantel så står ådrorna rätt ut och bröstmusklerna puffar upp sig utan att jag ens lyfter den. Jag tävlade i lång -och kortdistanslöpning när jag var yngre så legdays har jag inga då min överkropp har legat efter benen sen jag var 17 år gammal. Mina vad -och lårmuskler gränsar till groteska.

Nackdelen är tyvärr att jag inte behöver sköta gymmandet med nån vidare rutin då jag automatiskt befinner mig i fin form utan nån ansträngning. Skulle jag gå upp några kilo så försvinner dom lika fort igen om jag bara går fram och tillbaks till jobbet under fem dagars tid. Jag är lat och bortskämd på ren svenska.

Därför går jag inte på några gym. Dels för att det räcker med att jag gymmar en gång i veckan för att jag ska se ut som en grekisk gud så det motiverar inte priset på gymkortet, dels för att jag inte orkar med korkade folk och inte minst för att jag är otroligt omoralisk och lättdistraherad och hade därför inte kunnat koncentrera mig bland alla rövar och tuttar i alldeles för tajta kläder. Jag hade säkert ägnat mina gymbesök till allt annat än att faktiskt gymma.

Så jag gymmar hemma. Jag har några hantlar, två kettlebells och min egen kropp. Det är allt som behövs. Jag är en stor förespråkare av old school där din egen kropp används som vikt.

Det viktigaste är ett as till blåtandshögtalare på 25 kilo som pumpar ut kängpunk, soca och 80-pop på volymer som gör dig lomhörd.

Hur gymmar du?

HQ