Svenska
VARNING WASHINGTON!!!!

VARNING WASHINGTON!!!!

Jää fo fäään som dom säger en timme hemifrån i Köpendanmark. Det finns auktionssidor på nätet där man väldigt ofta hittar saker man älskade som yngre men sen glömde bort.

Som Varning Washington med världens roligaste Eddie Murphy. Filmen släpptes 1992 och tokfloppade men brukar ändå alltid nämnas som en av Eddies bästa. Och det är det också.

Faktum är att idag, när politikens hela vidriga smutsighet har kommit i dagen på ett annat sätt tack vare internet, så är den mer aktuell än nånsin.

Eddie spelar en bedragare på låg nivå som via rena slumpen får reda på hur mycket stålar man kan tjäna på politik och dessutom lagligt! Man blåser folk och samhället på pengar helt lagligt! Via en död kongressman och ett gäng pensionärer så lurar sig Eddie och hans kumpaner till Washington där dom snabbt passar in bland dom andra svinen som handen i den där handsken. Men ska dom få ett samvete?

Varning Washington är både rolig och intelligent och säger en hel del om hur saker och ting fungerar, hur smutsigt det faktiskt kan vara och är. Eddie Murphy är i sitt esse här. Inte hysterisk utan lågmält svinrolig på samma sätt som i En Prins I New York.

Kanonfilm!

HQ