Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
FEAR THE WALKING DEAD

FEAR THE WALKING DEAD

SPOILERFRITT!

Jag är helt fascinerad av den här serien. Detta är det mest ojämna jag någonsin sett. Säga vad man vill om moderserien, The Walking Dead men den har ändå en ungefärligt stadig lägstanivå. Fear The Walking Dead är över hela stället. Nu har jag precis avslutat säsong 5 och den var så seg att ungefär halva spenderades med näsan i mobilen där jag bl.a. satt och läste på den här sidan.

Säsong 4 var bland det bästa jag sett och fullt i klass med dom bästa säsongerna hos moderserien. Säsong 2 var grym då det var en cool roadtrip till havs, boatrip? Seatrip? Det är som att manusförfattarna lider av nån bokstavskombo där det är omöjligt att vara någorlunda konsekventa.

Man vet aldrig vad man får när man drar igång en ny säsong av FTWD vilket väl ändå får anses vara ganska charmigt på ett spännande sätt. Samtidigt så är det frustrerande när det känns som "Nu gjorde vi förra säsongen så bra så nu skriver vi en riktig skitsäsong där allihop tar helt ologiska beslut och beter sig som om dom vore sinnesslöa. DET är radikalt och coolt!"

Vad tycker du om Fear The Walking Dead rent allmänt och vs The Walking Dead i synnerhet?

Remember...keep it spoilerfritt.

HQ