Svenska
Blog

Gott nytt halvår!

Skrivet av Exicutor den 1 juli 2014 kl 02:19

Ja, nu när halva år 2014 har förflutit är det lätt att bli nostalgisk... Skämt åsido, faktum kvarstår: Ett halvår har passerat sedan 2014 blev verklighet. Och vad har då halvåret erbjudit? En hel del faktiskt.

Till att börja med har jag erhållit min akademiska examen i elektroteknik. I framtiden väntar dock mer studier. Ska bli intressant. Längtar redan till att få fortsätta att lära mig mer inom området...

Därefter har det enligt mig hett efterlängtade Mario Kart 8 lanserats (och spelats otaliga timmar). Nintendo fortsätter att leverera magiska spelupplevelser. Dessvärre krånglar online-läget för mig, på grund av router-/modeminställningar... Tråkigt som attans. Hade blivit oerhört mycket mer timmar med det spelet i sådana fall.

En ny speldator har också införskaffats, vilket var välbehövligt. När man ändå lägger ned såpass många timmar framför sin dator är det trots allt väldigt skönt att ha en fungerande och snabb dator. Detta möjliggjorde en genomspelning av Watch_Dogs - vilket var mycket bra, dock med ett antal småfel som störde helhetsintrycket.

För övrigt har jag fått gjort mängder med saker som jag velat göra innan! Så kort och gott - 2014 har varit bra hittills. Får hoppas att resten av året blir lika bra eller ännu hellre bättre. Det gäller i och för sig hela framtiden som ligger framför oss! :D

HQ