Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Blizzard presenterar sina planer för att förbättra rankat Overwatch 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard har tidigare lovat att förbättra matchmaking och rankade lägen för Overwatch 2 från och med den kommande säsong tre. Nu har den kaliforniska utvecklaren avslöjat vilka några av dessa förändringar blir i den senaste utvecklarbloggen.

Vi får bland annat veta att utvecklingsteamet är "aware of some community pain points with competitive and matchmaking" och att man kommer att ta itu med detta genom att minska antalet matcher du behöver för att ändra rank från och med säsong tre. Detta ska minska från sju segrar till fem segrar, medan förlusterna minskas från 20 till 15 förluster, beroende på vilket du når först.

Dessutom planeras förändringar som gynnar varje respektive roll, vilket förhoppningsvis kan uppmuntra fler att dyka in och prova den idag eländiga supportrollen. I blogginlägget framgår också att säsong fyra kommer innehålla ytterligare justeringar, inklusive "additional information about your current wins and losses on the competitive update screens" och "longer-term features and updates for both the matchmaker and competitive game mode" - så det är uppenbart en del av ett långsiktigt arbete.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content