Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Blizzard byter namn på Overwatch-hjälten McCree

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard var snabba med att utlova förändringar i World of Warcraft efter att Kalifornien i sin stämningsansökan mot Activision riktat starka anklagelser mot människor som varit inspirationskällor för en mängd olika karaktärer och uppdrag. Nu är det Overwatch tur att ses över.

Overwatch-utvecklarna har publicerat ett meddelande på sociala medier som bekräftar att arbetet med att byta namn på karaktären vi hittills känt som McCree har börjat. Detta eftersom McCrees namn kommer från den nyligen sparkade utvecklaren Jesse McCree. De har dock inte bestämt sig för ett namn ännu, eftersom en sådan förändring är viktig för Overwatch-fansen. Cowboyen skulle ha varit en viktig del av det storydokument som skulle släppas i september, och därför har detta skjutits upp till senare i år för att faktiskt återspegla namnbytet. Som en slags kompensation får vi istället en ny FFA-bana någon gång nästa månad.

Slutligen klargörs att inga framtida karaktärer kommer att baseras på utvecklare, både för att undvika sådana här saker och för att belysa att detta är ett fiktivt universum.

Har du några förslag på vad McCree ska byta namn till?

Overwatch

Relaterade texter

OverwatchScore

Overwatch

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

För första gången någonsin släpper Blizzard ett spel samtidigt till konsol och PC, vi kollar in deras stekheta Overwatch i mastig recension för att se om de kan skaka om actiongenren...

0
Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa tisdag går kineserna lite senare än oss andra in i 2022, något Blizzard traditionellt brukar uppmärksamma i Overwatch. Spelets Year of the Tiger-evenemang är redan...



Loading next content