Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST har tecknat ett partnerskapsavtal med spelplattformen Unikrn

Det fleråriga avtalet kommer att se Unikrn dubbas som BLAST: s globala partner.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

BLAST har utökat sin lista över partners genom att lägga till esports- och spelplattformen Unikrn i sina led. Som nämnts i ett blogginlägg får vi veta att detta är ett flerårigt avtal som kommer att se Unikrn dubbas som BLAST: s globala partner, och kommer också att se paret samarbeta om en rad aktiveringar och giveaways, tillsammans med att se Unikrn-varumärke i BLAST Premier-serien och vid den förestående BLAST.tv Paris Major.

"Vi är mycket glada över att välkomna unikrn ombord som vår senaste globala partner. Deras skräddarsydda e-sport- och spelutbud innebär att fans av BLAST.tv Paris Major och BLAST Premier-turneringsserierna har en säker, säker och dedikerad spelplattform. 2023 är ett spännande år för BLAST med fler evenemang som händer än någonsin tidigare och vi är glada över att ha unikrn med oss på denna betydelsefulla resa, säger Oliver Clarke, kommersiell chef på BLAST.

Det nämns inget om någon ekonomi relaterad till affären just nu, men vi får veta att integrationen av Unikrn på BLAST: s kanaler kommer att utforskas ytterligare på djupet när vi kommer allt närmare Paris Major.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content