Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Bioware satsar rejält på att färdigställa Dragon Age: Dreadwolf

Mass Effect-teamet hjälper också till med fantasy-rollspelet nu, och en tidigare veteran har återvänt till teamet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en färsk rapport från VentureBeat framgår det att Bioware nu har alla cylindrar igång för att slutföra arbetet på Dragon Age: Dreadwolf. Förutom att Mass Effect-teamet hjälper till att skapa spelet, återvänder även veteranen Mark Darrah för att hjälpa till.

Darrahs återkomst är spännande eftersom han lämnade Bioware i slutet av 2020 tillsammans med studions general manager Casey Hudson. Även om han inte återvänt till sin tidigare roll som exekutiv producent tar han på sig en konsultposition för Dragon Age: Dreadwolf, något som borgar gott för att känslan ska bli rätt.

Det faktum att Mass Effect-teamet jobbar med Dragon Age: Dreadwolf bör inte göra fans av scifi-serien oroliga. Detta eftersom dess nuvarande team är litet och den kommande titeln fortfarande är i förproduktion, vilket innebär att det är osannolikt att nästa Mass Effect påverkas alltför mycket av Dreadwolf-arbetet.

Dragon Age: Dreadwolf har ännu inte ens ett premiärår spikat, men förhoppningsvis får vi mer konkreta besked kring detta under året.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterade texter



Loading next content