Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BIG Clan har utökat sitt partnerskap med SkinBaron

De två kommer att arbeta tillsammans i ytterligare två år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den tyska e-sportorganisationen BIG Clan har meddelat att den har förlängt sitt partnerskap med den digitala marknadsplatsen SkinBaron. Affären kommer att se de två arbeta tillsammans i ytterligare två år och kommer att se duon arbeta med en rad Counter-Strike temainnehåll framöver.

"Det är med stor glädje vi meddelar att vi förlänger vårt partnerskap med SkinBaron med ytterligare två år. SkinBaron har varit en partner till oss under lång tid och vi har en särskilt djup koppling till dem," säger Daniel Finkler, BIG Clan VD.

"Tobias "tow b" Herberhold, deras VD, brukade coacha vårt CS:GO-team att nå förstaplatsen globalt och kommer att fortsätta att stödja oss med SkinBaron. Det är något väldigt speciellt och vi känner oss hedrade över att vara partner till en av världens ledande hudmarknader."

Det nämns inget om någon ekonomi i samband med affären.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content